Ipswich: Politiet bruker ressurser på etterforskning av “rasistiske” klistremerker – Det er ikke ok å være hvit

Politiet etterforsker etter det de betegner som ‘beklagelige’ klistremerker med hvit makt-meldinger ble klistret opp flere steder i Ipswich i løpet av helgen.

Den politisk korrekte engelske avisen Ipswich Star, beskriver klistremerkene som ekstremt rasistiske.

Klistremerkene signaliserer at det er helt greit å være et hvitt menneske, og at man ikke skal føle hvit skyld pga at man er hvit i huden.

Men dette er altså ikke greit for Ipswich Star.

Ofte hører vi fra politiske korrekte og de som er sykelig opptatt av rasisme i samfunnsdebatten, at hudfarge spiller ingen rolle osv.

I de politisk korrekte kretser skal så og si alle andre kulturer og folkeslag enn hvite hylles frem og oppmuntres til å være stolte av sitt opphav og sin hudfarge etc.

Mobbing, trakassering og vold mot hvite

Alle andre folkeslag og kulturer kan altså ufortrødent slå seg på brystet å si, jeg er stolt afrikaner, jeg er en stolt araber, jeg er en stolt asiater osv. Men når noen fra den hvite folkegruppen altså ønsker å si det samme, så er det ekstrem rasisme?

Her i Norge har vi i alle år forstått rasismen slik at den kun rammer fremmedkulturelle innvandrere og minoriteter og aldri etniske nordmenn.

For når innvandrere utøver vold, voldtekter, ran og annen kriminalitet mot nordmenn, omtales det aldri av systemmedia som rasisme eller hat mot den norske befolkningen. Nei, da kaller systemmedia det gjerne heller for kulturforskjeller og utenforskap osv, for det har alt annet enn med innvandring å gjøre.

Nordmenn blir slaktet på det multikulturelle alteret

Etter årevis med påtvunget mulikulturalisering har norske myndigheter norsk tenåringsblod langt oppover armene.

Når ryggsleikende fylkes- og kommunepolitikere, dukkenikkende byråkrater på alle offentlige nivå, og et statsfinansiert pravda-media som dirigerer og akkompagnerer hva som er politisk korrekt å si og gjøre til enhver tid, så er dette med på å undergrave norsk identitet og å farliggjøre det å være en stolt hvit nordmann.

Alle er de like samstemte om at alle kommunene i Norge skal bli multikulturelle fyrtårn.

Dette til tross for at den masseimporterte fremmedkulturelle befolkningen allerede har resultert i at flere norske liv har gått tapt de siste årene pga innvandrervold. Nordmenn har regelrett blitt slaktet av de fremmede, og da også av asylsøkere som skulle vært ute av landet pga utvisning og for at de ikke har fått oppholdstillatelse. Men med unnskyldninger om at det ikke er trygt å sende dem ut og hjem til sine land.

Både innvandrere som er utstyrte med norske statsborgerskap, og flere såkalte papirløse innvandrere som oppholder seg ulovlig i Norge, har utsatt nordmenn for de mest horrible voldshandlinger og bestialske drap.

Kilde: Racist stickers found on streets of Ipswich (Ipswich Star)