Islam-forkjemper og dømt terrorist ville på eget initiativ «tilby» aktor å vitne mot SIAN

Lars Gule har i en årrekke vært en profilert stemme i den norske samfunnsdebatten. Nå kan NRK fortelle at han er på en liste utarbeidet av amerikanske myndigheter.

To SIAN-aktivister står for tiden tiltalt for å ha fremmet «hatefulle ytringer». Påtalemyndigheten mener de to har spredt hat og ringeakt overfor muslimer.

Mandag morgen startet rettssaken i Oslo Tinghus mot aktivistene i SIAN, Fanny Bråten og Lars Thorsen fra SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge). De to er tiltalte for overtredelser av den omstridte «Rasismeparagrafen» § 185, for å ha spredt materiale som angivelig omfatter det som er omtalt som «hatefulle ytringer».

Tiltalt for å kritisere en religion

Thorsens forsvarer Steingrim Wolland slo i sin innledning fast at dette er en sak som dreier seg om begrensninger i ytringsfriheten, og derfor om menneskerettigheter. Han lot til å mene at spørsmålet retten skal ta stilling til dreier seg om hvorvidt staten skal innskrenke en menneskerett.

Dagen ble avsluttet straks etter klokken 16, og rettssaken fortsetter etter planen tirsdag morgen. Lars Thorsen sa til Resett like etter avslutningen at han ikke bryr seg om noen blir krenket av hans ord.

– En ting er jo hva allmennheten synes det er tålelig å høre. Krenkbarhet og sånn kontra juridisk straffbarhet, det er jo to helt forskjellige universer. Jeg bryr meg lite om hva folk blir lei seg av å høre. Jeg bryr meg bare om fakta og juss, og det gjør at mange reagerer negativt når de hører ting som de ikke er vant med å høre i beskyttede bobler hvor de ikke snakker om problematiske ting, sa han.

Den ensomme ulven Lars Gule troppet opp på Tinghuset

Den terrordømte medie-maskoten Lars Gule troppet også opp for å “tilby sine tjenester” til aktor i rettsaken mot SIAN.

Gule som forøvrig ble tatt med sprengstoff på en flyplass i Beirut, ville tilby aktor å vitne for å gi retten innsikt i variasjonen av måter å være muslim på, skriver tiltalte Lars Thorsen fra SIAN.

Lars Gule tilbyr aktor å vitne for å gi retten innsikt i variasjonen av måter å være muslim på. Hvilket er vår sak…

Posted by Lars Thorsen on Monday, October 21, 2019

Denne ene ensomme ulven Lars Gule kom til å gjøre noe dumt.
Han ble tatt med sprengstoff på vei til militant aksjon i Israel.

«Norges første internasjonale terrorist»

Samfunnsdebattanten Lars Gule er blitt kalt «Norges første internasjonale terrorist». Islam-forkjemperen sto nemlig på flyplassen i Beirut med 800 gram sprengstoff i sekken.

Var han bare en eventyrer og en av de som søker spenning, ofte fascinert av vold og action? Eller var han bare en sint og frustrert ekstremist, sosialt utstøtt, og – som så ofte i slike tilfeller – med en tung bakgrunn bestående av enten vold eller rus i oppveksten?

Uansett er det en kjent sak at Lars Gule er en fanatisk forsvarer av koranens følgere. Det er også helt åpenbart at når Lars Gule får dunsten av noe som kan ligne på patriotisme, fedrelandskjærlighet eller fedrelandsnasjonalisme, da er han raskt ute med å nazifisere sine politiske motstandere. Han tropper da gjerne også opp i offentligheten for å tilby sine tjenester mot deg, hvis du en gang i fremtiden, skulle være så uheldig at du skulle bli tiltalt for «hatefulle ytringer» og for å kritisere en fremmed religion her i Norge.

Rettsaken mot SIAN-aktivistene starter opp igjen i dag tirsdag kl 09.00.

Kilde: «Norges første internasjonale terrorist» (Side3)