“Koran-Kastet” utløser hatefull pressemelding fra Islamsk Råd Norge

Fra før hadde vi “Mullah-Løftet”, for noen dager siden fikk vi “Koran-Kastet”, dette i regi av Anna Bråten fra Stopp Islamiseringen Av Norge (SIAN). Islamsk Råd kommer med hatefull pressemelding i sakens anledning.

Politiet avlyste SIAN-demonstrasjonen i Drammen den 15. juni d.å.  etter å ha prøvd å konfiskere et eksemplar av Koranen som Anna Bråten i sin tale stod og viftet demonstrativt med. Isteden for å etterkomme politiets bryske anmodning, kastet Anna boka over skuldra til den antastende politimannen, slik at den havnet i asfalten.

Se opptrinnet her og bedøm selv:

“Hat” er den nye nøkkelordet som multikulturens forfektere nå fråtser i. Dette vet man utløser politianmeldelser, rettssaker og bøter. Den lenge slumrende rasismeparagrafen har fått bein å gå på slik at alle minoriteter med loven i hånd nå lett kan angripe en norsk majoritet som på sin side har fått munnbind.

Dette hat-verktøyet vet Islamsk Råd Norge å ta i bruk i sin pressemelding, hvor de etter å nevnt “hat” 15 ganger roser politiets innsats på stedet:

Vi ønsker avslutningsvis å fremheve og rose politiets innsats på stedet. De håndterte situasjonen på en profesjonell og verdig måte. Dette til tross for manglende respekt fra SIAN`s medlemmer overfor politiets håndtering av situasjonen. Vi håper også at politiet fortløpende vurderer hvorvidt hatytringene og handlingene fra SIAN er lovlige eller ikke.

Som politibetjenten i Drammen sa til SIAN: “Når dere kaster Koranen i bakken, så er det slutt!”

Ytringsfriheten fikk nok et grunnskudd i Drammen den 15. juni 2019. Ytringsfriheten gjelder kun for de som ikke utfordrer norske myndigheter. Gjør du så er du nemlig hatefull og kan dømmes, slik Islamsk Råd Norge i sin pressemelding ønsker.

Se også vår tidligere sak angående den venstreliberale presten Ivar Flaten som demonstrerte sammen med muslimer mot SIAN ved samme anledning.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap