“Koran-Kastet” utløser hatefull pressemelding fra Islamsk Råd Norge

Fra før hadde vi “Mullah-Løftet”, for noen dager siden fikk vi “Koran-Kastet”, dette i regi av Anna Bråten fra Stopp Islamiseringen Av Norge (SIAN). Islamsk Råd kommer med hatefull pressemelding i sakens anledning.

Politiet avlyste SIAN-demonstrasjonen i Drammen den 15. juni d.å.  etter å ha prøvd å konfiskere et eksemplar av Koranen som Anna Bråten i sin tale stod og viftet demonstrativt med. Isteden for å etterkomme politiets bryske anmodning, kastet Anna boka over skuldra til den antastende politimannen, slik at den havnet i asfalten.

Se opptrinnet her og bedøm selv:

“Hat” er den nye nøkkelordet som multikulturens forfektere nå fråtser i. Dette vet man utløser politianmeldelser, rettssaker og bøter. Den lenge slumrende rasismeparagrafen har fått bein å gå på slik at alle minoriteter med loven i hånd nå lett kan angripe en norsk majoritet som på sin side har fått munnbind.

Dette hat-verktøyet vet Islamsk Råd Norge å ta i bruk i sin pressemelding, hvor de etter å nevnt “hat” 15 ganger roser politiets innsats på stedet:

Vi ønsker avslutningsvis å fremheve og rose politiets innsats på stedet. De håndterte situasjonen på en profesjonell og verdig måte. Dette til tross for manglende respekt fra SIAN`s medlemmer overfor politiets håndtering av situasjonen. Vi håper også at politiet fortløpende vurderer hvorvidt hatytringene og handlingene fra SIAN er lovlige eller ikke.

Som politibetjenten i Drammen sa til SIAN: “Når dere kaster Koranen i bakken, så er det slutt!”

Ytringsfriheten fikk nok et grunnskudd i Drammen den 15. juni 2019. Ytringsfriheten gjelder kun for de som ikke utfordrer norske myndigheter. Gjør du så er du nemlig hatefull og kan dømmes, slik Islamsk Råd Norge i sin pressemelding ønsker.

Se også vår tidligere sak angående den venstreliberale presten Ivar Flaten som demonstrerte sammen med muslimer mot SIAN ved samme anledning.