LO ber sine medlemmer stemme på det kommunistiske partiet Rødt

Dette kommer frem i en artikkel i FriFagbevegelse .

Det er også for første gang duket for full omfavnelse av Miljøpartiet De Grønne (MDG).

LO som bestandig har vært på venstresiden og som er Arbeiderpartiets “høyre hånd”, omfavner altså nå både røde og grønne radikale marxister og kommunister.

I år anbefaler LO i Oslo sine medlemmer å stemme enten Arbeiderpartiet, SV, Rødt, Senterpartiet eller MDG ved kommunevalget. Det er første gangen MDG figurerer på lista over anbefalte partier.

– Vi er veldig fornøyde med helheten i politikken som har vært ført av byrådet i samarbeid med Rødt, sier LO i Oslo-leder Ingunn Gjerstad til FriFagbevegelse.

De siste fire årene har Oslo blitt styrt av Ap, SV og MDG, med støtte fra Rødt. Gjerstad mener at MDG har vært lydhøre og lyttet til LO på flere områder.

– Vi opplever MDG i Oslo som mye mer på den røde siden enn det de fremstår på landsplan, sier hun.

Hvorfor aksepterer LO kommunisme?

Moxnes’ prosjekt er å gjøre Rødt til et stuerent parti. I et intervju med Filter nyheter i august i fjor omtalte han egne prinsipp- og programvedtak som enøyde, respektløse og konspiratoriske.

Den ytterliggående norske venstresiden var alltid for mislykket til å utgjøre noen trussel mot demokratiet. Den stusslige aktiviteten var alltid preget av intern uro, kløneri og venstrehåndsarbeid.

Rødt har hele tiden sluppet å forklare hvordan partiet skal nå målene sine. Men det spiller visst ingen rolle lenger, for Rødt er mer populært i fagbevegelsen nå enn de noensinne har vært.

Når Rødt marsjerer i 1. mai-tog sammen med sosialistene, så gjør de det som et av de minste partiene i fagbevegelsen. Men kommunistene er inne i det “gode sosialistiske selskapet”, noe som igjen viser at sosialismen, marxismen og kommunismen, går hånd i hånd.

Det er også et “pussig” sammentreff, at sosialistene og kommunistene forenes rundt en sykelig hengivenhet og omfavnelse av Islam og muslimer. Islam synes å være som opium for både kommunister og sosialister. Dette vil de da også forsvare i tykt og tynt, og gjerne med voldelige midler.