Nå kommer filmen om Hunter Biden som massemedia og sosiale plattformer helst vil holde skjult

Over lengre tid har flere og flere begynt å reagere på at mediene skjuler Biden-familiens skandaler og spesielt New York Times publisering av Hunters «skandale-laptop», der blant annet hans sex- og narkoliv ble avslørt i detalj.

I flere år har massemedia løyet og unngått å snakke om Joe Bidens sønn

Hunter Biden er for tiden under føderal etterforskning for skattekriminalitet i forbindelse med virksomhet han var involvert i både Kina og Ukraina. Denne etterforskningen startet allerede i 2018, men ble først kjent i 2020. Etterforskerne undersøker tiden da Hunter Biden var styremedlem i Burisma samtidig med at faren var visepresident under president Barack Obama.

Dette er menneskene eliten innsetter i Det hvite hus

En av USAs største dagsaviser, New York Post, kom før presidentvalget i 2020 med svært tunge avsløringer om hvordan Hunter Biden, Joe Bidens sønn, utnyttet sin pappas mektige rolle for å gjøre korrupte forretninger utenlands.

Det var i 2019 at en narkotika-avhengig Hunter Biden leverte inn sin personlige laptop til et dataverksted i hjemstaten Delaware. Da reparatøren fikk se innholdet fikk han hakeslepp. Her var det hundrevis av bilder av en naken og halvnaken Hunter Biden, i det han brukte narkotika og hadde sex med prostituerte. Bilder av Hunter med en crack pipe i munnen. Men det var bare toppen.

På laptopen ble det også funnet eposter som avslørte et omfattende nettverk av korrupsjon som hadde forgreninger lang inn i Det hvite hus, der Joe Biden inntil noen år tilbake hadde vært visepresident under Barack Obama. En Joe Biden som var demokratenes fremste kandidat for valget i 2020 mot den sittende presidenten, Donald Trump.

Nå kommer spillefilmen om skandalen, og den er det mange amerikanere som ønsker velkommen ut i offentligheten.

Se trailere i videoene under.