Norsk venstreside hyller knebling av ytringsfriheten og elsker rasende mobber som skriker«Allahu akbar»

Arkiv foto. Bilde fra demonstrasjon mot SIAN og viser. Venstreekstrem demonstrant i full vigør med islamister

Vi på Politisk Ukorrekt deler artikkelen til nettavisen Lykten.no.

Lykten.no setter tingene i rett perspektiv med sin artikkel tidligere i fjor sommer, da det stormet som verst rundt SIAN.

Norsk politi verdsatte muslimers følelser høyere enn den norske grunnloven

Under en godkjent og offentlig demonstrasjon mot den hatefulle og rasistiske ideologien kamuflert som en religion, islam, så kastet en av SIANs deltakere hatboka koranen i bakken. Da grep politiet inn og stoppet demonstrasjonen. Det står ingen sted i norsk lov at det er forbudt å kaste en eventyrbok i bakken, selv om det står en rasende mobb som skriker «Allahu akbar» og uttaler drapstrusler mot deg. 

Faktisk er det brudd på norske lover å stoppe lovlige og demokratiske ytringer. Norske myndigheter skal i så måte geleide og fjerne motdemonstrantene ut av området. Men Norge har tydeligvis blitt bakvendtland, der de som skriker høyest og uttaler drapstrusler vinner kampen om det offentlige rom. Og står over norske lover.

Det interessante er å se venstresiden hylle kneblingen av ytringsfrihet og kamp mot hatefulle og rasistiske ideologier. Der de brant bh-er på gatene på 1970-tallet for sin frihet, så hyller de og klapper MOT den samme type uttrykk i 2019. Tidene har endret seg.

Norsk politis overgrep mot SIANs deltakere og rettigheter i Drammen kommer kort tid etter at Arendalsuka etter massivt press fra venstreekstreme pressgrupper trakk tilbake tillatelsen om deltakelse og stand for SIAN og partiet Alliansen. Årsaken var at man ikke likte meningene til de to organisasjonene. Arendalsuka er i så måte et venstreekstremt ekkokammer der kun godkjente meninger skal få boltre seg uten noen som helst politisk motbør eller debatt fra personer og organisasjoner som har et vidt ulikt syn, skriver redaksjonen i Lykten.no.

Kilde – Lykten.no

Les også om den venstrevridde presten Ivar Flaten. Den venstre-ekstreme presten i kristen-Norge som går i spissen for mer innvandring til Norge.

Raddis-teologen Ivar Flaten fra Drammen og omegn tros og livssynsforum, skriver i sitt leserinnlegg til Drammens Tidende at han ikke kan forstå at SIAN fikk holde markering i Drammen. Og derfor valgte han å troppe opp på Strømsø-Torg sammen med hylende muslimer og andre venstreekstreme fra Drammen Rød Ungdom og Drammen Sosialistisk Ungdom. Presten Ivar Flaten troppet stolt opp til protestmarkeringen og prøvde å overdøve SIAN med slagord og høylytte protester.

Presten Ivar Flaten

Kilde- Politisk Ukorrekt: Presten Ivar Flaten troppet opp sammen med agressive muslimer

Fra SIAN demonstrasjon i Oslo