Presten Ivar Flaten troppet opp sammen med aggressive muslimer mot SIAN i Drammen

Den venstre-ekstreme presten Ivar Flaten

Den venstre-ekstreme presten i kristen-Norge går i spissen for mer innvandring til Norge.

Raddis-teologen Ivar Flaten fra Drammen og omegn tros og livssynsforum, skriver i sitt leserinnlegg til Drammens Tidende at han ikke kan forstå at SIAN fikk holde markering i Drammen. Og derfor valgte han å troppe opp på Strømsø-Torg sammen med hylende muslimer og andre venstreekstreme fra Drammen Rød Ungdom og Drammen Sosialistisk Ungdom. Presten Ivar Flaten troppet stolt opp til protestmarkeringen og prøvde å overdøve SIAN med slagord og høylytte protester.

– Tilhørere på torget ved jernbanestasjonen er nødvendigvis en sammensatt og lite enhetlig forsamling. Men vi var noen som kom der for å vise vår sterke motstand mot deres ideologi og holdninger.

– Kristne har et respektfullt forhold til Bibelen. Det ville vært svært ufint om noen bevisst og med fullt overlegg kastet den på bakken for å vise sin avsky mot innholdet og alle som har et sterkt forhold til Bibelen. Særlig hvis de som gjorde det på forhånd hadde brukt to timer på å fornærme og snakke stygt om kristendom og kristne, sier Flaten og fortsetter med å skryte hemningsløst av sine muslimallierte.

Det kan likevel ikke sammenlignes med muslimers forhold til Koranen. Koranen tar man ikke i med skitne hender. Boken legges høyt opp på en hylle og behandles med den største respekt. Derfor er en bevisst og kalkulert tilsmussing av Koranen det samme som å skitne til Guds ord og hellighet. Det er ekstremt smertefullt å oppleve noe slikt for mennesker med islamsk oppdragelse og kultur, sier den islam-elskende presten.

Les hele kronikken til Ivar Flaten her-https://www.dt.no/meninger/religion/drammen/sian-i-drammen-jeg-har-vondt-for-a-forsta-at-de-far-plass-pa-vare-torg/o/5-57-1163756