Ny SIAN-demo i Drammen – Vil venstreekstreme og islamister på nytt gjøre byen om til en ny krigssone?

Arkiv foto. Bilde fra demonstrasjon mot SIAN og viser. Venstreekstrem demonstrant i full vigør med islamister

DRAMMEN: Stopp Islamiseringen av Norge har varslet demonstrasjon i både Drammen og Kongsberg denne våren, henholdsvis lørdag 14. og fredag 20. mai.

I fjor så vi venstreekstreme og islamister gjøre Drammen om til en regelrett krigssone etter en SIAN-demo. De ville knuse ytringsfriheten og SIAN sin rett til lovlig offentlig markering.

Fjorårets voldelige opptøyer endte med Rasende ekstremister som brøytet seg gjennom politisperringene. Steinkasting, vold, knuste ruter, blod og tåregass. Det ble også vandalisert butikkfasader og en utstrakt bruk av tåregass mot de største uromomentene blant de oppmøtte.

Nå er vi her igjen. Om et par uker skal Sian igjen til Drammen for å markere sitt syn på islam. Vil dette skje igjen?. Det er nok ganske sikkert garantert. Rasende ekstremister er først og fremst drevet av muligheten for å rase. Ikke bare mot Sian, men også politiet. 

Sians egen video fra Strømsø i fjor, viste at politiet stoppet koranbrenningen før den hadde begynt.

Men politiets inngripen mot SIAN viste seg å være fånyttes likevel. For politiet hadde allerede mistet kontrollen over hele situasjonen. Slik fikk radikale venstre og islamister omgjort Drammen til en krigssone.

Kilde – SIAN varsler ny demo i Drammen Drm24