Ny SIAN-demo på lørdag – Vil venstreekstreme og islamister gjøre Sandvika om til en ny krigssone?

Foto fra tidligere SIAN-demo

Venstreekstreme og islamister gjorde Drammen om til en krigssone etter en SIAN-demo lørdag for to uker siden.

Nå er det duket for en ny demonstrasjon og appell fra SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) lørdag 24 april.

Organisasjonen SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) skal holde appell på Byscenen i Sandvika med oppgitt tema «Info om islamproblemet» lørdag 24. april 2021, i tidsrommet kl. 13-15. 

SIAN kommer til Sandvika for å snakke om årsaken til religionsrasistisk hatkriminalitet, herrefolkatferd og dominanskrim, sier Lars Thorsen.

Angrep politiet

I Drammen for to uker siden gikk det som forventet langt fra stille og fredelig for seg under markeringen på Strømsø Torg. Det hele eskalerte til lovløse tilstander i gatene da politiet avsluttet demonstrasjonen på torget og skulle eskortere SIAN vekk.

En stor mobb på et tresifret antall ungdommer av ulik etnisk bakgrunn forsøkte å blokkere kortesjen fra å forlate området på Strømsø, og sperret gate med trepaller, gjerder, søppelkasser og knuste gjenstander.

Det hele utviklet seg til rene stillingskrigen i Tollbugata mellom Blichs gate og Langes gate, hvor politiet måtte sperre av begge ender og barrikadere veien med pansrede kjøretøy.

Mobben angrep både opprørspolitiet og politiets kjøretøy med kniver, stein, rør og andre gjenstander å slå med. Politiets biler ble knust, dekk ble skjært opp og fyrverkeri skutt mot politiet.

En stund hersket det rene krigssonen med et tett røyklag av tåregass og røykbomber som politiet tok i bruk for å holde mobben på avstand.

Ved en byggeplass i Blichs gate forsøkte dessuten mobben å fysisk sperre av gaten med bygningsgjerder for å hindre politiet.

Nå er det kanskje Sandvika og Bærum som står for tur til å få smake på den multikulturelle vreden og det intense hatet til venstreekstreme og islamister.