Orbán advarer om et muslimsk Vest-Europa: “Europa kan bare reddes med en kristen identitet”

Arkivfoto Viktor Orban

Snart kan innvandring ha endret kultur og religion fullstendig i Vest-europeiske land. Det advarer nå Ungarns statsminister Viktor Orbán om, rapporterer MTI. Bare en kristen identitet kan redde Europa, sier han.

Innvandringen forandrer demografien i flere Vest-europeiske land. Gatebildet er i endring også gjennom lovverk, som tvinger kommuner til å motta nyankomne, og som sprer innvandrerne overalt.

Nå advarer Ungarns statsminister Viktor Orbán om at fremmedkulturell innvandring snart vil føre til at noen europeiske land velter til en helt annen kultur og religion.

Orbán har tidligere spådd at fremtiden til Europa vil ligge i Sentral- og Øst-Europa, ikke i Vest, som før var oppfatningen .

Dette skyldes en enorm innvandring til Vest-Europa.

– Ikke bare enkeltmennesker, ikke bare enkeltsamfunn, men en hel kultur er under et organisert og omfattende angrep. Vår kultur, vår sivilisasjon, som har vært den mest vellykkede sivilisasjonen noensinne. Disse angrepene på den kristne sivilisasjonen har forskjellige uttrykk: befolkningskifte, innvandringen, stigmatiseringen, samt latterliggjøringen. Dette er talerørene for politisk korrekthet, forklarer han, til MTI.

I følge Viktor Orbán er den største feilen en europeer kan gjøre i dag å avvise den pågående forfølgelsen av kristne i noen deler av verden med den tro at dette aldri kunne skje i deres eget land.

Et slikt syn er livsfarlig og helt feil, mener han. Vest-europeiske land har i mange år åpnet sine dører for islamister, som har utført en rekke brutale terrorhandlinger de siste årene. Vest-Europa har også eksportert hundrevis av terrorister til den islamske statens terrorregime i Irak og Syria.

Han påpeker at “mye radikal islam” har kommet til Europa gjennom ulovlig og ukontrollert innvandring.

I følge statsministeren viser demografiske prognoser også at det ikke så langt inn i fremtiden vil være europeiske land “der den religiøse og kulturelle fordelingen vil endre seg raskt”.

– Europa kan bare reddes fra dette hvis det kan finne tilbake til sin kristne identitet, argumenterer Viktor Orbán.

Kilde-  MTI