Siv Jensen har for lengst kollidert med sitt eget partis landstyrevedtak – Nekter å forby omskjæring av guttbarn

Arkivfoto

Vår kommentar: Å stille krav til innvandrere stopper ikke innvandringen.

Vi legger merke til at Siv Jensen i 2017 gikk imot sitt eget parti og landsmøtevedtaket om å forby rituell omskjæring av guttebarn. – Under min ledelse vil ikke dette bli fulgt opp, sa Jensen.

Arkivfoto

Sylvi Listighaug ble FrP’s sukrede stemmesanker for de tallrike innvandringstrøtte nordmenn, og mange gikk på limpinnen. Selv ikke en tittel som burde si alt, «Innvandrings- og integreringsminister», virket avskrekkende. Dersom FrP virkelig hadde til hensikt å redusere eller reversere innvandringen burde hun ikke heller hatt en tittel som f. eks. deporterings- eller repatrieringsminister?

I motsetning til spesielt de rødgrønne hevder FrP’s partileder Siv Jensen å være folkets tjener. «Vi skal være folks tjenere, ikke deres herskere. Måten å løse folks hverdagsproblemer på, er å snakke med dem», sa Siv Jensen til Nettavisen for ti år siden.

I dag hører ikke Bilderberger-Jensen en gang på sitt eget partis landstyrevedtak. Så opptatt er hun av å beskytte visse uetniske og uetiske norske statsborgeres barbariske usedeligheter, at hun sporenstreks måtte berolige forskrekkede jøder om at et barneomskjæringsforbud aldri kommer til å skje på hennes vakt.

Etter en følelsesladd debatt på landsmøtet til Fremskrittspartiet om å forby rituell omskjæring av guttbarn i 2017, ble det til slutt flertall for å forby omskjæring av guttebarn. Mot Siv Jensens vilje.

– Et overgrep mot jøder i Norge, sa leder i Det mosaiske trossamfunn, Ervin Kohn, den gang

Og under et møte med jødiske ledere i Europa skal Siv Jensen ha lovet at et forbud ikke vil komme under «hennes vakt». Det skrev Jerusalem Post.

Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter mottar årlig rundt 30 millioner basert på senterets egen årsrapport fra 2010 (pdf). Senterets berettigelse baserer seg på arvesyndsprinsippet etter deportasjonen av noen hundretalls jøder for over 70 år siden. Det skal tilsynelatende i det uendelige være nordmenns moralske og økonomiske plikt å vedlikeholde skyldkomplekset i seg selv og sine oppvoksende slekter på grunn av det som ble forvoldt av en fremmed okkupasjonsmakt (tyskerne) mot en annen fremmed gruppe (jødene) på norsk grunn.

Hva ellers det offentlige årlig rundhåndet pøser ut av norske skattekroner i «anti-rasismens» og «integreringens» navn er ufattelig store summer som direkte motarbeider majoriteten av skattebetalerne, nemlig de som arvet landet fra sine forfedre.

Det er nemlig David-stjernen som er FrP’s store ledestjerne. Over halvparten av lobbygruppen Israels venner på Stortinget utgjøres påfallende nok av FrP’ere. Hvor ligger da egentlig FrP’s lojalitet, hos Israel eller hos Norge? Er det mafia og penger under bordet som avgjør?

Carl I. Hagen åpner for at Siv Jensen må gå av

– Det er ikke unaturlig om det blir en debatt i Frp om lederskap, sier Hagen til Dagsavisen.

Frp skal velge ledelse allerede på landsmøtet til våren.  

Hagen vil ikke svare direkte på om han vil bytte ut Siv Jensen og hvem han vil bytte henne ut med, men er tydelig på at Frp har tapt på å gå inn i regjering. 

– Da jeg gikk av som leder, var vi på 30 prosent på målingene. Nå er vi nede på ti. 

Carl I. Hagen: Ønsker gjenvalg til Stortinget

Carl I. Hagen (76) avlyser pensjonisttilværelsen og stiller til gjenvalg til Stortinget neste år. – Viktig for meg å få Frp over valgresultatet fra 2017, sier Hagen på telefon fra Spania.

Han stiller som kandidat til tredjeplassen på Oslo Frps liste og sier at «dersom Siv Jensen gjenvelges som partileder på landsmøtet i oktober er det vel naturlig at hun får førsteplassen».

Hagen ønsker at Christian Tybring-Gjedde skal beholde annenplassen på listen.

– Var mot å gå i regjering

– Jeg var imot å gå inn i regjering, men lot være å si noe for å unngå få skylden for at det gikk dårlig. Prisen for kompromissene vi ble tvunget inn i ble for høy, sier Hagen.

Han møtte i Stortinget første gang i 1974 og gikk av som partiformann i 2006.

Fremskrittspartiet er et politisk verktøy for fortsatt masseinnvandring

Han lister opp en rekke, velkjente saker han vil kjempe for, som strengere innvandring, kamp mot «klimahysteriet», øksehugg i bistanden og øke pensjonene etter flere år med redusert kjøpekraft for pensjonistene ved blant annet å fjerne trekket på 0,75 prosent ved reguleringen.

– Innvandring skal skje på norske premisser: De skal tilpasse seg norske lover, regler, skikk og bruk og vi vil ha hijabforbud for piker under 18 år, sier han, og fortsetter:

– Hvis det blir forhandlinger om budsjettet for neste år, må vi kreve null kvoteflyktninger. Hvis vi ikke får kravet innfridd, er det ingen grunn til å forhandle, sier han.

Carl I. Hagen: Ønsker gjenvalg til Stortinget Aftenposten