Somaliere «krenket» over at barn dusjet nakne på Badeland i Kristiansand

En norsk frustrert småbarnsfar delte nylig et Facebook-innlegg i Facebook-gruppa “Vi som støtter Sylvi Listhaug”.

Der forteller han om en absurd hendelse da han og hans to døtre på henholdsvis 4 og 7 år skulle ut å kose seg på Badeland i Kristiansand. Det som egentlig skulle vært en hyggelig familieutflukt, endte absurd nok opp med at en norsk småbarnspappa fikk kjeft av badevaktene.

Reprimanden fra badevaktene kom etter at somaliske badebesøkende, som på samme tid også befant seg på Badeland i Kristiansand, hadde opplevd det som “krenkende” at den hans ene datter på 7 år hadde dusjet naken før de skulle ut å bade.

David Henriksen – som er far til de to norske jentene – forteller videre at det står skilt på alle dørene om at alle skal dusje før de går inn i bassenget.

Grunnen til at klagen kom – mener Henriksen – var at den somaliske familien som var på samme anlegget hadde store problemer med nakenhet. Den somaliske familien brukte nemlig burkini på deres egen datter, og kona i følget hadde “telt fra anklene og opp”, slik at bare ansiktet syntes.

Ingen av disse dusjet slik forskriftene påbød. De bare valset rett ut i anlegget og begynte med badingen sin.

Derfor syns Henriksen det hele virket helt absurd at badevakten kom bort til han da de skulle forlate badeanlegget, og begynte med reprimande av han fordi datteren hadde dusjet naken.

Facebook-innlegget til Henriksen har fått over 560 likes og 243 kommentarer inne på gruppa “Vi som støtter Sylvi Listhaug”.

Les hele innlegget til David Henriksen her https://www.facebook.com/search/top/?q=badeland%20i%20kristiandsand&epa=SEARCH_BOX