Svensker flykter fra det flerkulturelle Sverige på grunn av masseinnvandringen

Hvorfor velger flere og flere svensker nå å bosette seg i et annet land?

En av grunnene til at svensker flykter fra Sverige er masseinnvandringen.

Svensker som har blitt intervjuet sier at deres planlagte utenlandsflytting delvis skyldtes en misnøye med politikken som ble utført i landet, og masseinnvandringen som har blitt gjennomført i Sverige.

Vi har også tidligere delt en sak om dette temaet.

Svensker har fått nok av multikultur og flykter nå til Polen”, sier den polske EU-parlamentpolitikeren Beata Mazurek i et Twitterinnlegg.

Det er EU-politikeren Beata Mazurek, som tidligere var talsperson for det polske regjeringspartiet Lov og rettferdighet, som nå sier at svenskene begynner å flykte til Polen.

“Mord, økt kriminalitet, voldtekter og frykt for sharia-soner”. Dette er konsekvensene av multikulturalismen og åpne dører for innvandrere. Svenskene flykter fra sitt land for å finne fred og normalitet i Polen”, skriver hun på Twitter.

Ifølge Aftonbladet, som først delte nyheten, skal Mazurek ha delt en artikkel fra den polske nasjonalistavisen Nasz Dennik. I den skal det stå at 2.500 svenske statsborgere har registrert seg i Polen, og det hevdes også at svenskene “søker asyl”. Så mange som 100-200 svensker påstås å registrere seg i Polen – hver dag.

Dette var noe Sveriges justisminister Morgan Johansson (S) slo hardt tilbake på og hevdet at opplysningene er tatt ut av løse luften.

Men er det virkelig tatt ut av løse luften?

Svenska Dagbladet forteller at det aldri før har flyttet så mange svensker ut av landet som det gjøres nå. Og trenden vil bare fortsette skriver avisen.

Rundt 660 000 svensker bor i utlandet, det er flere enn det bor i Gøteborg.

Flere enn noen gang forlater nå Sverige for å bosette seg i et annet land. Trenden er spådd å holde seg eller faktisk å øke. Og de utenlandske svenskene har det bra, faktisk enda bedre enn de som bor i Sverige.

Kilde- https://www.svd.se/fler-an-nagonsin-flyttar-fran-sverige–och-mar-battre

Se video og hør svenskene fortelle om hvorfor de vil forlate Sverige.

Svensker flykter fra Sverige på grunn av masseinnvandringen

Hvorfor velger flere og flere svensker nå å bosette seg i et annet land?Svensker flykter fra det flerkulturelle Sverige på grunn av masseinnvandringen, er en av grunnene.Svensker som har blitt intervjuet sier at deres planlagte utenlands flytting delvis skyldtes en misnøye med politikken som ble utført i landet, og masseinnvandringen som har blitt gjennomført i Sverige.

Posted by Politisk ukorrekt on Thursday, September 5, 2019