Tusenvis av hvite mennesker tar avstand fra sin egen hudfarge for å bevise at de ikke er rasister

En bisarr video fra USA viser hvordan et stort antall hvite mennesker deltar i en sektlignende hendelse der de lover å slutte å være rasister.

Omfattende raseopptøyer og plyndringer ryster USA etter dødsfallet til afroamerikaneren George Floyd i forbindelse med en politiarrestasjon.

I sosiale medier vises nå utallige filmer, som viser svarte mobber som kjører rundt og angriper hvite mennesker i amerikanske byer.

I andre klipp, skildres det en ny trend, hvordan hvite mennesker på forskjellige måter desperat prøver å vise at de ikke er rasister – ved for eksempel å knele foran afrikanere.

I Bethesda, Maryland, samlet tusenvis av hvite mennesker seg på tirsdag for å be om unnskyldning til svarte afroamerikanere, melder Gateway Pundit. Under den sektlignende hendelsen holdt deltakerne hendene opp i lufta mens de messer om at de avstår fra “rasisme”.

De sverget også til å gjøre alt som er i deres makt for å “utdanne” mennesker i deres nærhet og til å “elske sine svarte naboer like mye som sine hvite naboer”