Urix dedikerte sin sending til å spre frykt og angst i befolkningen fordi Meloni kan bli statsminister i Italia

Foto. Skjermdump NRK

Urix programlederen og NRK kom ikke med noe som var i nærheten av å heie på en kvinnelig statsministerkandidat denne gangen, ei heller sendte de noen lykkeønsker til kvinnen som kan bli Italias nye statsminister.

Tvert imot valgte de heller å spre frykt og angst i befolkningen, ved å advare om den mulige nye regjeringskonstellasjonen, og mer enn antyder at hun som kan bli Italias neste statsminister er den nye Mussolini.

Hvorfor bruker NRK våre skattemilliarder på å angripe Giorgia Meloni så kraftig?. Hva er statskanalens viktigste posisjoner? Er det dette, NRK har som oppgave, å knuse alt som har med nasjonal stolthet og nasjonal identitetspolitikk å gjøre?

Fedrelandet, familien og kirken er kjernepunktet

Hun kjemper mot innvandring og for kvinners «rett til å ikke ta abort».

«Jeg er Giorgia!», brølte hun. «Jeg er en kvinne! Jeg er mor! Jeg er kristen!».

«De prøver å viske ut vår identitet», sa Meloni. «De kommer ikke til å lykkes».

Nå vil Giorgia Meloni bli statsminister og det er en livsfarlig kombinasjon skal vi tolke NRK Urix sin analyse. – Hvis meningsmålingene slår til, blir Giorgia Meloni statsminister og den første ytre høyre-lederen i landet siden Benito Mussolini, skriver NRK.

Når de snakker om en krympende befolkning, er det ikke studenter som reiser ut av landet de bekymrer seg for, men synkende fødselstall blant dem som «egentlig» tilhører nasjonen.

Abort er et annet viktig punkt for Meloni. Hun vil ikke endre loven som sikrer retten til abort – bare «gi kvinner retten til å ikke ta abort», sa hun tidligere denne uken.

Går alt Giorgia Melonis vei, kan koalisjonsregjeringen til og med klare seg uten Silvio Berlusconis støtte. I så fall vil det være naturlig å fjerne «sentrum» i betegnelsen «sentrum-høyre», som stadig brukes om Melonis regjeringsalternativ i Italia.

Kilde – Makt i sikte NRK