69-årig asylaktivist i Sverige tok asylsøker inn i sitt hjem – hadde seksuelt forhold og ble myrdet

KIL: 27. juni ble en 69 år gammel kvinne myrdet i Värmland i det lille tettstedet Kil. Nå blir en 20 år gammel migrant tiltalt for drapet. Etterforskningen viser at de to hadde et seksuelt forhold, melder avisen GT.

Kil i Värmländ blir aldri det samme trygge lille tettstedet igjen etter at multikulturen tvang seg på. Innvandrervolden har eskalert, og folk i området føler seg engstelige.

Drapet rystet folket i byen. Ifølge siktelsen, som Samhällsnytt refererer fra, dreier det seg om en 20-årig mann uten svensk personnummer og med behov for tolk. Han er registrert bosatt i Kil.

Kvinnen skal ha vært sterkt engasjert i såkalte enslige asylsøkeres sak. Hun har tatt de politisk korrekte sin oppfordring bokstavelig, da hun faktisk tok asylanten inn i sitt eget hjem. Nå er den “ensamkommande” altså siktet for å ha drept kvinnen, som nettavisen Nya Tider navngir som Ingrid Guldbrandsson.

I et av politiavhørene spør politiet hvilken rolle den drapssiktede mannen skal ha hatt til den avdøde kvinnen. – Ja, lærer først. Først og fremst. Og så, ja, et seksuelt forhold, svarer mannen.

I 2018 og 2019 møttes de to regelmessig, men migranten var bekymret for hva som ville skje hvis sannheten skulle komme ut.

Da han møtte kvinnen kvelden 27. juni, valgte han å ta livet hennes. – Vi klemte og kysset og utvekslet meninger, og så ble jeg redd og gjorde dette. Jeg tok tak i hodet på henne, og så snudde jeg det bare rundt, og etterpå så kvalte jeg henne, sier mannen i avhør.

Kilde: 20-årig ensamkommande afghan åtalas för mord på 69-årig kvinna – hade sexuell relation (Nyheter Idag)