Bokanmeldelse av Halvor Foslis innvandringskritiske bok, «Mot nasjonalt sammenbrudd».

Halvor Fosli

Forfatteren, en profilert nasjonalkonservativ samfunnsdebattant, har tidligere utgitt flere kritikerroste bøker. Bokprosjektet har fått økonomisk støtte fra Fritt Ord og Det Faglitterære Fond. Temaet er omstridt, aktuelt og engasjerer mange. Men likevel utgis svært få bøker om de kulturelle, sosiale og økonomiske konsekvensene av innvandringen til Norge.

Det er Document Forlag som gir ut Halvor Foslis nye bok, Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid. Forfatteren dokumenterer avviklingen av Norge, og stiller oss overfor spørsmålet: Er det likegyldig for oss om landet vårt blir borte?

Hva skjer i kommunene våre, i Norge og i Europa, i vår tid? Er vi i ferd med å avvikle både idylliske lokalsamfunn, velferdsstaten og det nasjonale fellesskapet i et naivt og fåfengt forsøk på å løse global fattigdom, undertrykkelse og overbefolkning gjennom masseinnvandring? Sosiolog og forfatter Halvor Fosli gir i denne høyaktuelle og ærlige boken omfattende og unik innsikt i alvoret i samtidens mest brennende spørsmål, og peker på at løsningen ligger i en inkluderende nasjonalisme, kraftig redusert innvandring og assimileringspolitikk.

Den såkalla fleirkulturen – multikulturalismen – er høgprisa på venstresida, men fører oss fullstendig på avvegar. sier Hallgrim Berg i sin anmeldelse av boka.

Et lite utdrag fra boken

Anmeldelser:

«Vi er ved veis ende.» Et durabelig oppgjør med innvandringen
Rights, av Hege Storhaug

Blir Noreg snart noko anna?
Dagen, av Hallgrim Berg

Trur Noreg kan bli nytt Bosnia
Dag og tid, av Eva Aalheim Undheim

Faksimile: PDF:Trur Noreg kan bli nytt Bosnia

Jyllands-posten, av Mikael Jalving
Klimaaktivister har sat sig på det hele (siste del)

Kilde – «Mot nasjonalt sammenbrudd».