Sarpsborg, Vadsø, Årdal: Norske myndigheter har utplassert tikkende voldsbomber over hele landet

Hvorfor er det så – bokstavelig talt – dødsviktig for politikere og norske myndigheter å opprettholde fremmedkulturell innvandring og en hodeløs mulikulturalisering – noe som gjør landet radikalt mer utrygt og som på sikt tar livet av stadig flere nordmenn?

Årdal 2013

Årdal kommune ville i 2013 ikke ha asylmottak, men protestene fra ordføreren og formannskapet hjalp ikke. På kort varsel kom asylsøkere fra Eritrea, Sudan, Rwanda, Afghanistan og Somalia til industribygda innerst i Sognefjorden.

4. november 2013 gikk det så galt som det kunne gå.

Busspassasjer Margaret Molland Sanden (19) var en av de 3 drepte

En asylsøker som skulle sendes ut av landet dagen etter, kapret Valdresekspressen og drepte tre mennesker. En av de drepte var en 19 år gammel jente fra Årdal. Plutselig ble hele Norges oppmerksomhet vendt mot den lille bygda.

Sørsudaneren Peter Roy Paul Beak (31) skulle egentlig vært i en transittleir for avviste asylsøkere i påvente av utsendelse. I stedet gikk han – “på grunn av kapasitetsproblemer” – fritt rundt i asylmottaket i Årdal, uten å ha blitt psykiatrisk undersøkt: – Han skulle jo sendes ut og hadde ikke vist urovekkende oppførsel tidligere, uttalte UDI-byråkraten Frode Forfang til Dagbladet.

Før rettssaken kom opp avgikk imidlertid sudaneren ved døden etter et mystisk fall fra et “hele” 3-4 meter høyt tak i fengselet, og det midt under et avhør med 2 psykologer og 3 fengselsbetjenter til stede.

De første rapportene fra sykehuset som behandlet drapsmannen gikk ut på at han risikerte å “bli varig pleietrengende“. Siden kom så den overraskende beskjeden fra sykehuset om at vedkommende var død.

Saken henlagt. Skulle det norske folk “spares for unødvendige detaljer” rundt de brutale drapene?

I ukene etter trippeldrapet på Valdresekspressen var bygda sterkt preget av det som hadde skjedd. Innbyggerne var redde for å gå tur og ta bussen.

– Vi også vet at det er én gjerningsmann. Men hvis han var en tikkende bombe, har vi 40 andre tikkende bomber gående rundt her da, spør Elin Bøthun, som er servitør på hotellet på Årdalstangen, til NRK.

Elin Bøthun hadde veldig rett den gangen angående sine bekymringer. En ny tikkende bombe ble utløst i Vadsø i 2018.

Vadsø 2018

Den 18 år gamle Håvard Pedersen var på sin jobb på Coop i Vadsø da han brutalt ble knivdrept og offer for nok en tikkende importbombe.

Håvard Pedersen (18) ble knivdrept på jobben av en afghaner (eller pakistaner)

Selv hevdet gjerningsmannen at han kom til Norge fra Afghanistan som mindreårig asylsøker i 2015. Ifølge denne identiteten var han 17 år da drapet skjedde, og 18 år nå. I politiets etterforskning kom tre andre mulige identiteter – bl.a. fra Pakistan – på bordet, der alderen ble satt til henholdsvis 20 og 21 år på drapstidspunktet.

Retten mente – beleilig nok for a) norske landssvikermyndigheter, b) deres importerte skjeggebarn, og c) strengheten i straffeutmålingen – at det “ikke var avgjørende for utfallet av saken” å få klarhet i spørsmålet om gjerningmannens alder.

Den drapstiltalte nektet for at han stod bak drapet på Håvard på Coop i Vadsø, men retten var ikke i tvil om hvem som drepte Håvard Pedersen.

Videre har mannen også blitt dømt for å ha slått en sykepleier tre ganger i hodet. Hendelsen fant sted mens mannen var innlagt ved Dikemark sykehus i etterkant av drapet. Sykepleieren skal ha vært sykemeldt i flere uker som følge av hendelsen. 

Sakkyndige i saken vurderte den drapsdømte mannen som psykotisk i gjerningsøyeblikket, og han kunne derfor ikke dømmes til vanlig fengselsstraff. De sakkyndige konkluderte med at den tiltalte mest sannsynlig hadde hatt lidelsen Paranoid schizofreni siden vinteren 2018. Han ble derfor dømt til tvungent psykisk helsevern, samt erstatning på ydmykende 40.000 kr til foreldrene.

Var han 17 eller 21 år i gjerningsøybelikket? Kom han fra Afghanistan eller Pakistan? Dette kan ikke norske myndigheter gi svar på, men det holdt øyensynlig i lange baner til varig opphold i Nye Norge.

Nå har unnfallende norske myndigheter bidratt til at nok en tikkende multikulti-bombe har gått i luften, denne gangen sør i landet, og denne gangen utstyrt med “norsk statsborgerskap”.

Sarpsborg 2020

54-årige Marianne Haugen som nylig brutalt ble knivdrept ved Sarpsborg bussterminal, jobbet som helsefagarbeider ved Boveiledning Skjeberg i mange år. Arbeidsstedet var en bolig for mennesker med varige sammensatte bistandsbehov.

Marianne Haugen (54) ble knivdrept av en somalier mens hun satt i bilen og ventet på sin datter

Den drapssiktede 31-årige somalieren rakk i løpet av 10 minutter etter angrepet på Haugen, å skade ytterligere to kvinner som ble knivstukket.

Voldsmannen kom som flyktning fra Somalia – det av norske myndigheter påstått krigsherjede landet som norsk-somaliere visstnok regelmessig oppsøker på sine feirereiser, eller sender sine barn til for å gå på koran-skole.

I 2019 ble han tiltalt og senere frifunnet for grov vold utøvd med jernstang og plankebiter utenfor en moské i Sarpsborg. I dommen gikk det frem at mannen i 2016 på bakgrunn av en annen voldsepisode var innlagt på psykiatrisk sykehus, hvor han fikk behandling for paranoide vrangforestillinger.

I 2019 ble han frikjent fordi den brutale “voldsbruken var tilnærmet lik fra begge parter”.

I 2020 gikk altså denne svarte tikkende bomben fortsatt fritt på gaten slik at han kunne begå nye grove voldshandlinger mot tre kvinner i Sarpsborg.

Tikk-takk… tikk-takk…

Når og hvem blir den neste nordmann til å “oppholde seg på feil sted til feil tid” – slik systemmedia fremstiller det?

Nei, dette handler ikke om tilfeldighetenes spill. Dette handler om norske landssvikermyndigheters bevisste utvanning av nasjonen Norge og dens etniske befolkning.

Dette er et psykisk og fysisk folkemord i sakte kino.