Bydeler allerede ødelagt av «flerkultur og mangfold» i Oslo – Kommunen sprer nå flyktninger over hele byen

Oslo kommune stopper bosetting av flyktninger i bydeler med mange innvandrere og vil spre flyktninger over hele Oslo. Kommunen vil ha «mangfoldig befolkning» over hele byen.

Det betyr at bydelene Grorud, Stovner, Alna og Søndre Nordstrand ikke skal ta imot flyktninger i nærmeste framtid.

Disse bydelene er allerede ødelagt av «flerkultur og mangfold», og nordmenn har i flere år flyktet fra disse områdene. De som bor igjen der og som ikke har flyktet derifra enda, tviholder fortsatt på den politisk korrekte løgnen, om at de ikke har parallellsamfunn eller «svenske tilstander» der.

Dette får Oslo Frp til å juble, melder NRK.

Regjeringen har bedt Oslo om å ta imot 210 flyktninger i år.

Byrådet har sagt ja. Men de har også bestemt at ingen av flyktningene skal bosettes i Groruddalen eller Søndre Nordstrand.

– Vi ønsker en mer mangfoldig befolkning over hele byen, og at nyankomne i større grad skal bli eksponert for norsk språk og kultur, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Klar overvekt av innvandrerbefolkning i Groruddalen, Stovner og Søndre Nordstrand

I Grorud har 64 prosent av de som bor der innvandrerbakgrunn.

I Søndre Nordstrand har 56 prosent av innbyggerne innvandrerbakgrunn, mens i Alna er det 54 prosent.

Tallene baserer seg på alle som har innvandrerbakgrunn; både norskfødte med innvandrerforeldre og folk som har innvandret. Det er kommunens egne tall.

Frp i Oslo er fornøyde

Tidligere i dag sa Oslo Frp til NRK at de ønsker stans i all bosetting av flyktninger i Oslo, etter at en IS-kvinne og hennes to barn blir hentet hjem til Norge.

FrP sier seg fornøyde med beslutningen til byrådet i Oslo.

Regjeringen vil spre flyktninger utover landet

I 2018 la regjeringen fram sin nye integreringsstrategi. Den foreslår at nyankomne flyktninger ikke lenger skal bosettes i områder der det allerede bor mange innvandrere.

Ifølge Kunnskaps- og integreringsdepartementet blir rundt 80 prosent av flyktningene værende der norske myndigheter først bosetter dem når de kommer til landet.

– Det er viktig at de som kommer til Norge, og skal bo her også, blir en del av små og store fellesskap; snakke norsk, komme seg ut i jobb. Da er det ikke riktig å bosette enda flere i områder hvor det er en veldig stor andel fra før, sa kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) i 2018.

– “Nå har vi flyttet fra Søndre Nordstrand!”

Politisk Ukorrekt delte nylig Sverre Avnskog sitt Facebook-innlegg forrige torsdag, med overskriften: Nå flyttet vi fra Søndre Nordstrand. Årsak: Grov trakassering fra muslimske guttegjenger!

-Vi skal finne dere uansett hvor dere flytter og kaste egg og steiner på huset deres og knuse vinduer, har vi fått vite, skrev Avnskog.

Ja, folkens, dette er realitetene i Søndre Nordstrand! Vi har importert en muslimsk klankultur som truer, trakasserer, utøver vold og grov undertrykking av jenter! Slik er livet for unge jenter på Holmlia, Bjørndal og Mortensrud.

Og sosialistene tror at løsningen er flere fritidsklubber! Oh my God, for en grenseløs naivitet! Skal man le eller gråte?, spør Sverre Avnskog.

Flere beboere sier rett ut at de ikke trives der.

«Holmlia er ikke det samme lenger. Det er blitt flere utfordringer på Holmlia enn det var for 20-30 år siden. Det store antallet innvandrere, alle de ulike kulturene og mange vanskeligstilte preger miljøet i for stor grad og på en negativ måte. Det føles ikke trygt å gå på turstiene på ettermiddager og kvelder fordi det er gjenger som samles der. Området har forandret seg. Jeg er redd for at det kommer til å bli som i Sverige. Jeg vurderer å flytte.» (Utdrag fra Rambøll-rapporten)  .

Nå skal altså resten av Oslo og store deler av Norge, være så “heldige” at de også kan være med på og få ta sin del av dette storstilte nye eksperimentet. Der skal de bli like «flerkulturelt og mangfoldig» som de allerede ødelagte bydelene Groruddalen, Stovner og Søndre Nordstrand.

Samtidig som Frp jubler?

Kilde – Nrk.no