Da eksilpresten målbandt rosabloggprinsessa

Rosabloggersken Sophie Elise Isachsen har både flyskam og klimaskam. Men ikke abortskam. Iallefall ikke inntil hun tidligere i år i et TV-opptak møtte eksil-presten og abortmotstanderen Ludvig Nessa.

TV2-opptakene med Nessa og Isachsen (som du kan se et klipp av nedenfor) skal ha blitt gjort tidligere i år i forbindelse med den årlige anti-abort aksjonen til Ludvig Nessa og hans følgere. Denne foregår årlig den 13. juni som en markering mot den radikale oppmykningen av abortloven som ble vedtatt samme dato i 1975.

Ludvig Nessa uttaler til Dagbladet at “Tanken er at vi ønsker å vise sorg over alle de som er blitt drept det siste året”.

Videre sier Nessa:

– Sørgetoget er en anledning til å fokusere på den sorgen og den tragedien det er at vi dreper så mange. Noen har sagt at sivilisasjoner dør ikke, men begår selvmord. Jeg er redd for at fosterdrapet er vår sivilisasjons selvmord. Når fødselsraten flere steder i Europa er nede i 1,6, er det enkelte av dem som har greie på demografi, som sier at utviklingen ikke lenger er reversibel, men at man da allerede har gått utfor stupet.

Hvorvidt Ludvig Nessa i dette korte intervjuet klarer å påføre Sophie Elise abortskam, skal være uvisst. Døm selv:

Kilde: Dagbladet / TV2 og Sophie Elise (Wikipedia)