Document.no-administratorer utestengt fra Facebook i tre dager

“Multikultur skal vi få enten vi vil eller ikke, hjertelig hilsen Facebook”, skriver Document skribentene etter at de har blitt utestengt fra Facebook.

Utestengelsen kommer etter at Document.no delte saken om den polske EU-parlamentarikeren Beata Mazurek, tidligere talsperson for det polske regjeringspartiet Lov og Rettferdighet, som skrev på Twitter:

«Svensker har fått nok av multikultur og flykter nå til Polen. Drap, økende kriminalitet, voldtekt, frykt og sharia-områder. Dette er konsekvensen av multikultur og åpne dører for innvandrere».

Uttalelsen som blir gjengitt og sitert av bl.a. Aftonbladet, og her i Norge av andre alternative medier, inkludert oss her på Politisk ukorrekt, flagges nå på Facebook som «hatefulle ytringer».

“Multikultur skal vi få enten vi vil eller ikke, hjertelig hilsen Facebook. Vi som er admin på Facebook-siden er også personlig utestengt”, skriver Document-teamet.

“Følg oss heller på MeWe, eller enda bedre: Gå direkte til nettsiden vår. Fint om så mange som mulig deler denne saken på Facebook da vi ikke får lov til å legge ut noen informasjon der.”

KILDE- https://www.document.no/2019/08/09/vi-er-utestengt-fra-facebook-i-tre-dager/