Eksilpresten Ludvig Nessa gråter over den gudsforlatte norske statskirken

Ludvig Nessa er en tidligere prest i Den norske kirke som siden 1980-tallet har markert seg som en av de sterkeste motstanderne av selvbestemt abort i Norge. I denne for ham, yrkesmessig sett, tragiske saken har han i motsetning til sine prestekollegaer stått prinsippfast ved Bibelens tekst.

Nessa har parallelt med abort-saken kommet med hard kritikk av både feminismen og homofilt samliv. Han har blant annet uttalt at feminismen har kostet flere menneskeliv enn nazismen og kommunismen til sammen, og homofili har han flere ganger omtalt som «perverst og naturstridig».

Etter årtusenskiftet har han også kommet med harde utfall mot islam og det han ser på som islams innflytelse i Norge. Han har videre omtalt Muhammed som en «kynisk forretningsmann og rå kriger», og i 2010 tok han til ordet for å brenne Koranen. Nessa har videre uttrykt sterk tvil om hvorvidt muslimer vil tilpasse seg norske forhold og påstått at deres lojalitet er sterkere til islam enn til Norge.

I en nylig tale for sin lille eksilmenighet, gråter Nessa nærmest over den guds- og åndsforlatte norske kirken. Under følger noen sitater fra denne talen som han har lagt ut på Youtube, og som har overskriften “Kjærlighet – langt mer enn sex!”

“Sex er livsnødvendig, for slik skaper Gud nytt liv. Abort og homoseksualitet derimot er oppskrifta på selvutslettelse – et gufs fra helvete og han som kun er kommet for å stjele, myrde og ødelegge.”

“Ansvar for sitt utsvevende liv vil nesten ingen ta. Til tross for alle prevensjonsmidler og prevensjonsmetoder, blir barn i tusentall ofret på lystens alter. Det tar abortlegene, vår moderne og opplyste tids offerprester, seg av. Helt gratis, staten betaler!”

“Gladpresten Bjørn Eidsvåg slår seg for brystet og tar seg av “nødvendig liturgi”. Han spiller opp til dans og moro, og sammen med han synger folket i kor sin hyllest til Kong Onani – selvtilfredsstillelsens store og populære fyrste.”

“At båten, at Titanic, er i ferd med å gå ned – VAR DET INGEN SOM VILLE SE!? Ikke engang presten…!!!”

“Det spiller visst ingen rolle lenger, at vi sager over den greina vi selv sitter på – og i fritt fall ned i muslimenes lomme, og hedenskapets mørke.”

“Men jeg kan fortelle deg at der blir det ikke spesielt trivelig for noen av oss; i de lommene og det mørket. Og jeg kan forsikre deg om, at i helvete blir det langt verre.”

Kilder: Wikipedia og Youtube-video