Religionsfriheten og muslimsk innvandring har ført til full islamisering av Norge

Illustrasjons foto

Snik-islamering er i vinden som aldri før.

La det være klinkende klart at snik-islamering ikke finnes i Norge lenger, det er veldig lenge siden vi var der.

Den gang muslimer måtte importere halal-kjøtt til sine butikker kan man si at vi hadde snik-islamering. Den gangen moskeene hadde tilhold i ombygde eneboliger, og muslimer måtte snike seg bort for å be fem ganger om dagen, da var landet på snik-islameringsstadiet.

I dag har vi halal-mat fra bl.a Gilde, vi har muslimske politikere på Stortinget, både med og uten hijab. Kommunepolitikere fra den muslimske verden står også i kø for å komme inn i kommunehusene over hele Norge.

Hijab, niqab og burka begynner å nærme seg moteplagg og bæres av barn i barneskolealder. Arbeidsplasser tilrettelegger med bønnerom for sine muslimske ansatte og muslimenes fastemåned ramadan hylles både i medier og fra statsministerens kontor.

Vi har svære moské-bygg, bygget for formålet om å islamere vesten. I 1995 fikk World Islamic Mission bygge et digert avgudsbygg i Oslo og siden den gang har islamiseringen vært helt åpenlyst her i landet.

Sier du ifra om dette er du både islamofob og rasist. Og folk går fremdeles i søvne nesten 25 år etter den første moskéen sto ferdig her til lands.

For litt over 40 år siden bestemte en håndfull norske muslimer å samle seg for bønn en gang i uken. 

— Siden vi ikke hadde egne lokaler, måtte jeg bære bønnetepper hjemmefra. Det var ikke lett. Derfor blir jeg svært glad og stolt når jeg ser dagens moské, sa Arshad Mohammed, til Aftenposten i 2014.

Kilde- https://www.aftenposten.no/osloby/i/Bve7/Norges-forste-mosk-har-40-arsjubileum