Frp-Sivs «imam-sleiking» vekker oppsikt. Full SIAN-strid mellom Jensen og Hagen

“Enkeltpersoner som tror de kan forene medlemskap i SIAN og medlemskap i Frp tar feil. Det er ikke forenlig”.

Det sa Siv Jensen, partileder i Frp, til NRK etter partilederdebatten mandag. Men Carl I. Hagen sa seg uenig.

Det er derfor duket for full SIAN-strid mellom Siv Jensen og Carl I. Hagen i det politiske hysteriet etter et moské-angrep i Bærum, der den tiltalte også drepte sin adopterte stesøster.

Parti-nestor og tidligere partileder i Frp, Carl I. Hagen, mener det ikke er noe i veien for å være medlem av SIAN og Frp samtidig. Det er nåværende partileder Siv Jensen rykende uenig i.

SIAN står for «Stopp islamiseringen av Norge». De regnes som en ytterliggående muslimkritisk organisasjon som har som formål å motarbeide, stoppe og reversere det de kaller islamiseringen av Norge. Medlemmer av organisasjonen har også spredt løpesedler som påtalemyndigheten mener er så grove at de rammes av den såkalte rasismeparagrafen.

Ifølge VG skal to personer ha blitt tiltalt for å spre løpesedler som går langt i retning av å hevde at SIAN mener muslimer i Norge er å betrakte som seksualforbrytere, drapsmenn og en terrorfare.

Utsagnet til Jensen om at medlemskap i både SIAN og Frp er uforenlig, er stikk i strid med det tidligere partileder og nåværende bystyremedlem og stortingsrepresentant Carl I. Hagen fra samme parti, har sagt i Dagsavisen.

Der sier Hagen blant annet:

– Jeg ser ikke noen grunn til at et medlemskap i SIAN skal være noe Frp skal bry seg med. SIAN er en organisasjon som bygger på demokrati og rettsstatens prinsipper. Det er en lovlig organisasjon som jobber mot islamsk ideologi og sharialov, sier Hagen til avisen.

Sentralstyremedlem og innvandringspolitisk talsperson Jon Helgheim mener også at det er problematisk å være medlem av Frp samtidig som man er medlem av SIAN.

– Frp er sterk tilhenger av religionsfrihet, og det kommer aldri til å bli aktuelt for oss å forby islam. Jeg ser det derfor ikke som forenlig å være medlem av både SIAN og Frp, sier Helgheim til Dagsavisen.

Les også – https://politiskukorrekt.org/muslimhat-er-na-hoyt-pa-agendaen-i-frp-uenighet-om-sian-medlemskap-i-frp/.