Matteo Salvini fillerister Richard Gere etter migrant-stunt i Middelhavet

Hollywood-millionæren Richard Gere bordet nylig et smuglerskip med migranter som sitter fast i Middelhavet og oppfordrer aktivt til ulovlig migrasjon til Europa.

“Det viktigste for disse menneskene her er å komme seg til en frihavn, å komme seg av båten, komme seg på land, starte et nytt liv og bli tatt vare på”, sier Hollywood skuespilleren i en pr-video som går viralt på sosiale medier.

Richard Gere bordet et smuglerskip med migranter

Hollywood-millionæren Richard Gere bordet et smuglerskip med migranter som sitter fast i Middelhavet og oppfordrer aktivt til ulovlig migrasjon til Europa." Det viktigste for disse menneskene her er å komme seg til en frhavn, å komme seg av båten, komme seg på land, starte et nytt liv og bli tatt vare på ", sier Hollywood skuespilleren.

Posted by Politisk ukorrekt on Saturday, August 10, 2019

Etter stuntet til Hollywood millionæren, har den italienske politikeren Matteo Salvini gått til angrep på skuespiller Richard Gere. Han ber Gere om å slutte med sin patetiske dydssignalering og sier at hvis han er så bekymret for migrantene ombord på NGOs redningsskip, kan han ta dem med seg til Hollywood på sitt private fly og støtte dem i sine egne villaer.”

“Given this generous millionaire is voicing concern for the fate of the Open Arms migrants, we thank him: he can take back to Hollywood, on his private plane, all the people aboard and support them in his villas. Thank you Richard!”

KILDE- https://www.bbc.com/news/world-europe-49309196?fbclid=IwAR3CdOMvbZKbvYt5Y3ZY_qj94dNcjaH_CbInagSeunBtbNRLqjTDg-weO5A