Greta Thunberg skriver artikkel i Soros-magasin: -“Rasismen” må bekjempes

Klimakrisen handler ikke bare om klimaet, men også om kampen mot “rasistiske og patriarkalske undertrykkelsessystemer”, forklarer klimaaktivist og dommedagsprofet Greta Thunberg.

Aktivisten Greta Thunberg erkjenner nå offisielt venstresidens verdensbilde og deres agenda gjennom en nylig publisert artikkel i Project Syndicate.

Medieorganisasjonen Project Syndicate er nært tilknyttet milliardæren og venstreliberaleren George Soros og hans organisasjon Open Society som finansierer  prosjektet. Soros selv har skrevet for dette nettstedet i over 20 år.

Open Society påstår også at det er de som har “etablert” hele organisasjonen.

I artikkelen uttaler Greta og hennes to medforfattere at klimaengasjement handler om “så mye mer enn bare klima”.

De kunngjør også nye klimademonstrasjoner over hele verden med sikte på å få politikere til å begynne å handle – “ikke fordi vi vil at de skal, men fordi vitenskapen krever det.”

“Denne handlingen må være kraftig og omfattende. Klimakrisen handler ikke bare om miljøet. Det er en krise av menneskerettigheter, rettferdighet og politisk vilje. Kolonialistiske, rasistiske og patriarkalske undertrykkende systemer har skapt og drevet den. Vi må demontere dem alle. Politiske ledere kan ikke lenger utsette ansvaret”, fortsetter de tre artikkelforfatterne.

Greta har også tidligere blitt utpekt som venstreaktivist, ikke minst etter at hun tidligere i år poserte i en venstreekstrem genser, med logoen til den voldelige globale terrororganisasjonen AFA. 16-åringen benektet imidlertid at hun visste hva genseren betydde.

Politisk Ukorrekt mener: Klimahysteri og multikulturalisme ødelegger Europa.

Både i Norge og Europa herjer det en politisk kamp om å gjøre klima til en vinnersak. “Miljøengasjementet” eller ekstremismen til de radikale miljøaktivistene, kan ofte gjenkjennes ved det samme voldsaspektet og massehysteriet som man finner hos de som omfavner det multikulturelle, og som ofte også er innbitte forsvarere av Islam og muslimer.

Flere politikere tar også til orde for “en styrt avvikling av norsk oljevirksomhet”, og dette blir hjulpet godt fram av både media og skoleverket.

Ved dette såkalte “grønne skifte” innad i Europa, har mange europeiske land inkludert Norge underskrevet FNs migrasjonspakt. Denne legger igjen føringer fra en globalistisk elite om hvordan Norge skal ta i mot enda flere migranter i årene fremover. Da omfatter disse selvsagt også såkalte “klimaflyktninger” fra den tredje verden som vi “skylder å importere” pga klimagassutslippene våre.

Kilder: