Hvorfor har marxisme og blodrød kommunisme blitt stuerent i norsk politikk?

Kommunist fra terrorgruppen Tjen Folket

Stalinister og blodrøde kommunister som forfekter en sinnsyk ideologi som tok livet av millioner av mennesker, har blitt stuerent i norsk politikk.

Rødt kjemper for kommunisme og har plass til kommunister, men er ikke et kommunistparti, ifølge Bjørnar Moxnes.

Nå heies han fram av statsfinansiert politisk korrekt media.

Men burde ikke heller den marxistiske ideologien kommunisme, på lik linje med ideologien nasjonalsosialisme (nazismen), egentlig være like “forhatt” i Norge?

Multikulturalisme, marxisme og islamisme hånd i hånd

I sin bok Demokrati eller islamisme. Europa under islam? (2013) tok Hallgrim Berg for seg den radikale venstresiden som omfavner den sinnsyke ideologien kommunisme. Der mener han, at de samme kulturmarxistene i dag, også er forsvarere av dagens mest totalitære ideologi som er islam.

Avisen Klassekampen er også kjent for å forfekte den marxistiske ideologien kommunisme, og sin støtte til Marxist-Leninistiske Grupper.

– Hvorfor skal våre skattepenger gå til aktivisme?, og hvorfor får de 43.8 millioner i pressestøtte for å fortelle oss at vi er «rasister» som ikke tilbyr muslimer rentefrie lån, spør Einar Hammer, i sin Resett artikkel.

LO omfavner for første gang Miljøpartiet De Grønne (MDG)

LO ber i disse dager sine medlemmer stemme på det kommunistiske partiet Rødt.

Dette kommer frem i en artikkel i FriFagbevegelse .

Det er også for første gang duket for full omfavnelse av Miljøpartiet De Grønne (MDG).

LO som bestandig har vært på venstresiden og som er Arbeiderpartiets “høyre hånd”, omfavner altså nå både røde og grønne radikale marxister og kommunister.

I fjor anbefalte LO i Oslo sine medlemmer å stemme enten Arbeiderpartiet, SV, Rødt, Senterpartiet eller MDG ved kommunevalget. Det er første gangen MDG figurerer på lista over anbefalte partier.

– Vi er veldig fornøyde med helheten i politikken som har vært ført av byrådet i samarbeid med Rødt, sier LO i Oslo-leder Ingunn Gjerstad til FriFagbevegelse.

Hvorfor aksepterer LO kommunisme?

Moxnes’ prosjekt er å gjøre Rødt til et stuerent parti. I et intervju med Filter nyheter i august i fjor omtalte han egne prinsipp- og programvedtak som enøyde, respektløse og konspiratoriske.

Den ytterliggående norske venstresiden var alltid for mislykket til å utgjøre noen trussel mot demokratiet. Den stusslige aktiviteten var alltid preget av intern uro, kløneri og venstrehåndsarbeid.

Rødt har hele tiden sluppet å forklare hvordan partiet skal nå målene sine. Men det spiller visst ingen rolle lenger, for Rødt er mer populært i fagbevegelsen nå enn de noensinne har vært.

Når Rødt marsjerer i 1. mai-tog sammen med sosialistene, så gjør de det som et av de minste partiene i fagbevegelsen. Men kommunistene er inne i det “gode sosialistiske selskapet”, noe som igjen viser at de totalitære ‘søsknene’ sosialismen, marxismen og kommunismen, går hånd i hånd.

Antifa og Tjen Folket er det norske regimets venstre hånd på gateplan

Det er også et “pussig” sammentreff, at sosialistene og kommunistene forenes rundt en sykelig hengivenhet og omfavnelse av Islam og muslimer. Islam synes å være som opium for både kommunister og sosialister. Dette vil de da også forsvare i tykt og tynt, og gjerne med voldelige midler.

Antifa og Tjen Folket er det norske regimets venstre hånd på gateplan for å kneble opposisjonen og den vanlige mannen og kvinnen i gata.

Vi har episoden på det nasjonalkonservative Scandza Forum sitt arrangement i Oslo sist høst friskt i minne, da Antifa-tropper som på et gitt signal raskt okkuperte arrangementstedet. Den gang var det antagelig Filternyheter som sendte marsjordren til yrkesdemonstrantene i Voldsvenstre. I artikkelen blir leserne oppfordret til å tipse mer om det påtroppende arrangementet.

Politisk Ukorrekt har ikke “fellende beviser”, men indisier nok til å hevde med stor sikkerhet at Voldsvenstre er et nyttig redskap for det norske Bilderberger-regimet i deres nasjonssanering.

Kilder: Docoument.no og Resett.no