Innvandringen til Sverige handler ikke lenger om økonomi – Den handler om Sveriges eksistens

Jan Tullberg, som også er spaltist i nettavisen Fria Tider, har lenge advart om de enorme økonomiske kostnadene ved innvandringen. Men det er ikke lenger det viktigste spørsmålet mener han.

Nå har det gått så langt at den største problemstillingen med masseinnvandringen handler om Sveriges eksistens.

Hele Sverige blir grunnleggende transformert og kan i fremtiden ligne en dysfunksjonell søramerikansk stat preget av vold og et svakt demokrati pga masseinnvandringen, advarer han. Men å få til endringer som er nødvendig for å redde landet blir vanskelig når så mange mennesker jobber innenfor det etablerte systemet og drar nytte av den såkalte innvandringsindustrien, forteller han til Swebbtv 

– Vi har kommet til det punktet der det er snakk om Sveriges eksistens. Vi vil at Sverige skal overleve. Vil vi at Sverige skal være en velferdsstat, eller vil vi at Sverige skal bli mer som et søramerikansk land med store klasseskiller og en kriminalitet som ikke kan kontrolleres? De rike kan leve sine liv gjennom sine private eiendommer i et inngjerdet og beskyttet samfunn. Men disse vil også etterhvert bli utsatt for kidnappinger, vold, og utpressinger, så det blir et farlig samfunn for alle etterhvert. Og dit er vi allerede på vei. Nå oppløses regelrett samfunnet, og den sosiale kontrakten vi tidligere hadde er borte. Dette må politikerne ha forstått, men de bare avfeide det som tull.

– Manglende kriseforståelse

Problemet, ifølge Jan Tullberg, er at politikerne og folket fremdeles ikke forstår – eller ikke vil forstå – hva som skjer. Dette må etterhvert føre til et sterkt paradigmeskifte, der for eksempel politikere ikke lenger har lov til å lyve om at innvandring er berikelse, eller at de lyver om at den har blitt restriktiv. Bare på den måten kan den destruktive utviklingen virkelig stoppes.

Sverige mangler fortsatt “kriseinnsikt”, fortsetter Tullberg. – Når de forstår at det er alvor og at noe er i ferd med å skje, så blir befolkningen noe forvirret. Den blir litt sint, men ikke sint nok. Derfor tror politikerne at de kan fortsette å lene seg fremover og slappe av med disse doble signalene.

Tullberg sier også, at han lenge har ventet på at det skulle skje noe som ville få svenskene til å våkne. Han trodde at den islamistiske terrorhandlingen på Drottninggatan i 2017 kunne være en slik hendelse, men det var den ikke. Elitene klarte å “trylle bort” terror-ugjerningen, mener han.

Politisk Ukorrekt kan bare tilføye at politikerne i Norge lyver på samme måte som i Sverige. De lyver noen ganger om at innvandringen er en berikelse, og andre ganger så lyver de om at den har blitt restriktiv.

Kilde: Youtube-video