Innvandringsforkjemper, frimurer og Høyre-nestor Svein Ludvigsen dømt til fem års fengsel

Svein Ludvigsen

Ludvigsen var tiltalt for å ha misbrukt sin stilling som fylkesmann til å skaffe seg seksuell omgang med tre unge enslige asylsøkere ved å gi inntrykk av at han kunne gi og frata dem statsborgerskap.

Han er kjent skyldig på alle punkter. Han er også dømt til å betale til sammen 743.000 kroner i oppreisning- og menerstatning til de fornærmede asylantene.

Svein Ludvigsen som er en innbitt tilhenger av fremmedkulturell innvandring til Norge har tidligere uttalt at asylsøkere og ikke-etniske nordmenn beriker norsk kultur og at vi får mer mangfold pga innvandringen.

Ludvigsen har gjennom sitt “brennende” engasjement for masseinnvandring til Norge også vært en ivrig samfunnsdebattant i forskjellige nettaviser og forum. Ludvigsens “saftige” leserinnlegg er ensrettet positive til innvandringen, der formaningene og oppfordringene går ut på at nordmenn må “åpne sine hjerter” til fremmedkulturell innvandring til Norge.

I et innlegg i avisa Nordlys i anledning 17. mai for 2 år siden skrev Ludvigsen:

“Jeg savner et bredere engasjement fra folk flest i hverdagens omgang med mennesker som har forlatt familie, krig, forfølgelse og søkt trygghet langt hjemmefra.”

Den innvandringskåte Svein Ludvigsen har kommet til at han vil anke dommen på fem år.

KILDE- https://nordnorskdebatt.no/article/ogsa-kongen-forste-generasjon-en

KILDE-https://www.nrk.no/troms/svein-ludvigsen-domt-til-fem-ars-fengsel-_-anker-dommen-1.14610486