Iransk Rødt-leder i Oslo raser over at SIAN får lov til å ha sitt årsmøte på Deichman bibliotek

Siavash_Mobasheri-årsmøte_2018. Foto Wikipedia

Partiet Rødt reagerer kraftig på at SIAN bruker Deichman på Majorstua til å holde årsmøte.

Det har oppstått full panikk blant de venstreekstreme kreftene i Oslo etter at det ble kjent at SIANStopp islamiseringen av Norge, skal ha sitt årsmøte på Biblioteket på Majorstua.

— Nå forventer jeg at byråd Rina Mariann Hansen (Ap) tar tak i dette. For hva skal man med et vedtak om at Oslo er rasismefri sone hvis det er fritt frem for rasister i kommunens egne virksomheter, spør Siavash Mobasheri (Rødt), til avisen Vårt Oslo.

SIAN spurte om lov til å holde sitt årsmøte i et rom hos Deichman Majorstuen. Det fikk de tillatelse til, forøvrig må SIAN som øvrige aktører som har arrangement i biblioteket forholde seg til våre retningslinjer, skriver biblioteksjef Knut Skansen i en epost til VårtOslo.

Kommunistpolitiker i harnisk

Iraneren og kommunisten Siavash «Sam» Mobasheri, som er utstyrt med norsk statsborgerskap, vil nekte den fullt lovlige organisasjonen SIAN å holde sitt årsmøte på et offentlig sted.

Lederen i Rødt Oslo, vil forby ytringsfriheten for den “rasistiske gruppa SIAN”, som Siavash Mobasheri kaller de.Siavash Mobasheri – Wikipedia

— Det er uakseptabelt at en slik tillatelse er gitt med tanke på at bibliotekene våre er møtesteder hvor både barn og unge med ulik bakgrunn ferdes både morgen som kveld.

Men biblioteket lar ytringsfriheten trumfe kommunistiske og islamske følelser

— Hvorfor lar Deichman en organisasjon som SIAN få bruke offentlige lokaler? 

— Min vurdering er at SIAN på lik linje med andre organisasjoner i Norge må få disponere biblioteket når det er mulig. Dette er også meddelt dem, skriver Skansen.

— Rutinemessig orienterer vi også politiet av rent forebyggende hensyn da organisasjonen er omstridt.

Den fullt lovlige organisasjonen SIAN ble terrorisert av venstreekstremister og muslimer på Tøyen

I fjor troppet kommunister og islamister opp på Tøyen for å “knuse” SIAN.

SIAN reiste for noen måneder siden til Tøyen for å holde en av sine appeller, og mobiliseringen fra de ytterliggående venstrevridde kreftene ble satt i full sving.

Kommunist fra terrorgruppen Tjen Folket: “Det gode hatet”

Hundrevis av islam-forkjempere møtte opp.

Med god hjelp fra media og et velorganisert nettverk, kom venstreekstremister og andre Islam-vennlige individer raskt på pletten for å terrorisere ytringsfriheten til SIAN.

Alt fra lokalpolitikere, voldskommunister, muslimer og andre innvandringssympatisører stillte seg opp bak gjerder og stengsler. Der stod de hylende og skrålende og skulle knuse det “onde hatet” til SIAN med det gode hatet.

Det venstreekstreme nettverket hadde ifølge Dagbladet  mobilisert flere hundre fra blant annet Rød Ungdom, Fagforbundet og Tøyen. Flere av disse skal ha kastet egg, frukt og flasker mot SIANs folk.

Vil terrororganisasjonen Antifa og islamister også innta Deichman bibliotek på Majorstua?

Kommunister og sosialister – og de muslimene som de allierer seg med – har gang på gang utvist voldstilbøyeligheter samt krakilsk oppførsel med skriking og annen ordensforstyrrelse.

Dessverre, da disse ekstremistene blir godt hjulpet av massemedia som er med på sirkuset, så blir massesuggesjonen i folket total – der alle vil bekjempe “hatet”.

“Hat” er den nye nøkkelordet som multikulturens forfektere nå fråtser i. Dette vet man utløser politianmeldelser, rettssaker og bøter. Den lenge slumrende rasismeparagrafen har fått bein å gå på slik at alle minoriteter med loven i hånd nå lett kan angripe en norsk majoritet som på sin side har fått munnbind.

“Det gode hatet”: Shoaib Sultan sammen med voldskommunister og muslimer mot SIAN

Det er derfor ganske bekymringsfullt – ja, rent ut forskrekkende – at media og offentlige politikere er med på og hause opp og trigge mobben til mobilisering, og da ofte med retorikk som: “SIAN er rasister og nazister”.

Kilde- Stopp islamiseringen av Norge får låne Deichman på Majorstua