Av gjesteskribent –

«Ja, vi elsker», men tiden leger ikke alle sår

9.4.1940 var det åtti år siden den tyske Arbeiderpartimannen, Adolf okkuperte vårt kjære fedreland med det som i dag kan kalles et korps. Et korps i utakt.Et korps som ble applaudert oppover paradegaten i Oslo av de feigeste av oss. De kom til dekket bord. Det norske Arbeiderparti satt i førersetet og Johan Nygaardsvold var statsminister.
I forkant hadde de bygget ned vårt militære forsvar, på tross av at det gikk faresignaler gjennom hele Europa. Arbeiderpartiet er det samme om du bor i Sykkylven, eller i Berlin.
Adolf ville fjerne Jødene fra jordens overflate og i dag ser du bannere med boikott Israel i 1-mai toget. Tiden har ikke forandret deres mening.

Nazistenes hær besto ikke bare av den ariske rase. Det er noe radden har funnet på i etterkant dette for å få Adolf og co til å virke høyreextreme. Adolf ville heller ikke skape et rike med alle under kontroll og av arisk avstamming. Adolf ville islamisere Europa i beste Arbeiderparti ideologi. Adolfs hær besto av underkuede tyskere, barn og venstreekstreme. Spesielt bosniske muslimer var overrepresentert i nazistenes hær.

De toget innover Norge og fikk over halvparten av innbyggerne under skosålen pronto. Folk slikket skoene deres og startet det ene foretaket etter det andre i nazistenes øymed. Jøtul f.eks. Samarbeid og underkastelse var på dagsorden for de feigeste menneskene vi hadde på vår jord. Gud hvor jeg hater de. Over nitti tusen av de er oppført i arkivene i dag for landsforræderi. Arkivene er i dag åpent for almenheten. De var lukket i 70 år som alt annet i Arbeiderpartiets herjinger på norsk jord. Stikkord… Treholt og Utøya.

Kan du se konturen i dag? Islam spankulerer ikke innover grensene med ompa musikk i polerte støvler til knærne. De blir hentet hit og får samme goder som nazistene fikk for 80 år siden. Islam får goder for å starte eget foretak som du bare kan glemme som skattebetaler. Islam blir foretrukket i mange jobber for ikke at arbeidsgiver skal virke dømmende ovenfor en minoritet. Islam er på plass i politikken. Det er skremmende. Nazistene fikk aldri plass på Stortinget takket være de av oss som fant frem Mauseren, men i dag kommer de til dekket bord.

Mulig du ikke skjønner budskapet mitt. Jeg har vært utestengt like mange ganger som Rosenborg spissen Odd Iversen havna på fylla, men en dag der fremme vil du se sammenhengen. Vet de fleste av dere allerede ser den, men det er noen som fortsatt ikke forstår.

Budskapet er at Europa og Norge alltid har vært sosialistisk. Vi har hatt Høyre regjering i Norge i syv år nå, men de er satt i førersetet for å ødelegge noe innenfra. Vår statsminister er i dag, like venstrevridd som Adolf.

Mulig jeg må en tur på vann og brød igjen nå, men jeg gir meg ikke.

Ønsker dere en fin feiring av 8 Mai.