København: Islam-vennlige venstreekstremister terroriserte prisutdeling for ‘det frie ord’

Tommy Robinson

Antifascistiske opptøyer, ukvemsord og ruvende høy musikk gikk utover Riksdagsgården på Christiansborg da rundt 100 venstreekstremister lørdag ville angripe den kontroversielle britiske journalisten Tommy Robinson.

De mest kjente venstreekstreme nettverkene som var til stede for å terrorisere, var Sosialistiske Ungdomsfront og Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination. De ville ødelegge Trykkefrihedsselskabets beslutning om at de har tildelt deres årlige Sappho-pris til Tommy Robinson.

– Jeg kan ikke forstå hva han gjør her i Danmark. Vi har en lov mot hatpredikanter, og han er en. Så det har ingenting med ytringsfrihet å gjøre.

“Tvert imot er det en indikasjon på at den ekstreme høyresiden og fascistene inntar scenen i Christiansborg, og dermed vil se mer respektable ut, og det er virkelig ille,” sa Lene Junker fra Joint Initiative Against Racism and Discrimination, til avisen Ekstrabladet.

Terrorganisasjonen Antifa, voldskommunister og andre innvandringssympatisører, stilte seg opp bak gjerder og stengsler.

Der står de hylende og skrålende og skal knuse “rasismen”. Kommunister og sosialister – og de muslimene som de allierer seg med – har gang på gang utvist voldstilbøyeligheter samt krakilsk oppførsel med skriking og annen ordensforstyrrelse.

To venstreekstremister pågrepet

Mannen som var samlingspunktet for «Antifascistisk» sinne, Tommy Robinson, dukket ikke opp på plassen, men politiet var likevel til stede for å forhindre opptøyene.

Rundt 30 uniformerte politibetjenter konsentrerte seg om å holde venstreekstremistene i sjakk. Spesielt fikk en håndfull svartkledde demonstranter som nektet å gå bak avsperringene medfart av politiet.

Københavnspolitiet bekrefter at de to pågrepne fortsatt sitter i politiets varetekt.

Fritt ord pris til Robinson

Robinson mottar ifølge Trykkefrihedsselskabets formann Aia Fog, Sappho-prisen for å ha ‘utvist uforferdet og kompromissløshet i kampen for det frie ord’.

Prisen utdeles årlig, og tidligere mottagere av prisen teller advokat Karoly Németh og tegner Kurt Westergaard, ifølge danske Ekstrabladet.

Muslimer har utsendt ut en fatwa på journalist og aktivist Tommy Robinson. Robinson skal altså drepes og venstreorienterte ser ut til å omfavne denne dødsdommen.

Han er jo en “farlig mann”, han rapporterte utenfor en rettssal om massive overgrep av jenter og barn ned til 11-års alderen. For dette fikk han 13 måneder i fengsel. Den engelske journalisten ble fengslet for å fortelle sannheten om det muslimske pedofile nettverket.

Kilder – Ekstrabladet.dk, Document.no og Lars Andersen Youtube-kanal