Nasjonalister markerte 8 mai med blomster til motstandsmannen Jan Høeg

Opphavsrett foto. Politisk ukorrekt

Det som egentlig skulle vært en storslagen feiring av frigjøringen av Norge, ble avlyst også dette året. I år skulle vi feiret 76 år i frihet.   

Ingen veteraner. Ingen tidsvitner fra andre verdenskrig. Og ingen statsråder på reise landet rundt for å markere 8. mai, slik de pleier. Offentlige myndigheter bruker koronakrisen som argument for å avlyse den offentlige feiringen.

Jan Thomas Høeg (født 20. mars 1923, død 10. februar 2021) ble helt til sitt siste åndedrag utsatt for karakterdrap og hets, fordi han var villig til å si sannheten om den fremmedkulturelle innvandringen og den pågående utskiftingen av etniske nordmenn.

Jan Høeg var nasjonalisten og motstandsmannen som norske myndigheter og politisk korrekt norsk presse helst ikke vil vedkjenne seg.

Høeg var en fremtredende skikkelse gjennom mange år hos Folkebevegelsen mot innvandring, hvor han har vært både leder og nestleder. Jan Høeg ble i 1952 norgesmester i stup, og som 95 åring satte han europarekord på 50 brystsvømming i klassen 95-100 år. Høeg frontet også en reklamefilm for Tine kulturmelk som skammelig nok ble tatt av skjermen da Tine fikk høre om hans engasjement mot innvandringen til landet.

Et samlet hylekor innen media og akademia i Norge drev nemlig i flere tiår en hatkampanje mot noen av våre dekorerte motstandsmenn og store helter fra den andre verdenskrigen; slike som Jan Høeg og Erik Gjems-Onstad, fordi de var villige til å si sannheten om den fremmedkulturelle innvandringen.

Grupperingen Frie nasjonalister hedret Høeg med blomst

Selvsagt ville vi hylle krigshelten og innvandringsmotstanderen Jan Høeg, sier Fredrik til Politisk ukorrekt. Fredrik er en av de ni nasjonalistene som vi møtte på kirkegården i Larvik.

– I fjor la vi ned blomst på graven til Erik Gjems-Onstad i Asker. Der hadde vi også en slik markering som den vi har her i Larvik i dag, sier Fredrik som tilføyer:

– For oss er Jan Høeg og Erik Gjems-Onstad hedersmenn og store nasjonale helter. Det er med den største respekt og en ære for oss nasjonalister å hedre våre helter og forbilder.

Foto. Privat

Det som i år skulle være en storslagen feiring av 76-års dagen for frigjøringen av Norge, ble i stedet en liten og lukket – men verdig – markering fra Frie Nasjonalister sin side.