Norsk systemmedia og politisk korrekt elite ønsker at Bernie Sanders vinner presidentvalget

Bernie Sanders

“Crazy Bernie” Sanders, er kanskje den norske elitens favorittkandidat mot Trump i presidentvalget.

Det er nok flere grunner til at norsk systemmedia og mange nordmenn har Bernie Sanders som sin favoritt blant presidentkandidatene mot Trump.

Sanders sin marxistiske og sosialistiske politikk er nok fengende for veldig mange, samtidig som flere også forenes rundt det ekstreme Trump-hatet som har bygget seg opp de siste årene. Som dansen rundt gullkalven er det stor begeistring for det systematiske og koordinerte hatet mot president Donald Trump.

Marxist i sitt hjerte?

Om noen måneder så stiller Trump til gjenvalg for fire nye år som president, og Vermont-senator Sanders, som beskriver seg selv som en «demokratisk sosialist» gjør det sterkt på meningsmålinger om hvem som bør bli Demokratenes motkandidat.

Lite forener disse to politikerne, men på ett felt har de og deres bevegelser noen felles ideologier:

Sanders har vært og er fortsatt en konsekvent forsvarer av Israel. The New York Times har undersøkt hvor Demokratenes kandidater, blant dem Sanders, står i utenrikspolitiske spørsmål. Som president vil han ikke love at ambassaden flyttes tilbake fra Jerusalem til Tel Aviv. Sanders sier bare at han vil «vurdere» å stille betingelser for de enorme våpenleveransene fra USA til Israel. 

Solid pengestrøm til Bernie Sanders

I siste kvartal av 2019 samlet Bernie Sanders inn 34,5 millioner dollar i valgkampstøtte, fordelt på 1,8 millioner givere – mer enn alle de andre som ønsker å bli Demokratenes presidentkandidat.

Bare på årets siste dag fikk han donasjoner fra 40.000 nye givere, opplyste Sanders’ valgkampteam.