NRK og Faktisk.no mobiliserer kampanje mot Facebook-gruppa «Folkeopprøret mot klimahysteriet»

Over 144.000 nordmenn er medlemmer av Facebook-gruppen. Dette er noe systemmedia tydeligvis ikke vil ha noe av.

Grunnleggeren av gruppen, og personene som administrerer Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet», blir nå hengt ut som innvandringsmotstandere og islam-kritikere.

Folkelige meninger henges ut som farlige meninger

Grunnleggeren av gruppa, Knut Amundsen, har greid å samle vanlige folk som er lei av både klimahysteri og hodeløs masseinnvandring.

Knut Amundsen er administrator for og grunnlegger av «Folkeoppprøret mot klimahysteriet». Amundsen sto på valgliste for Pensjonistpartiet i Askøy og på partiets fylkestingsliste i 2019.

I følge nettstedet Faktisk.no, så har Knut Amundsen tidligere vært aktiv i Demokratene, og står fortsatt oppført som styremedlem i Demokratene i Norge Askøy. Ifølge Store norske leksikon er Demokratene «det av dagens norske partier som best kan beskrives som høyreradikalt».

At Amundsen er en engasjert samfunnsborger med politisk ukorrekte meninger som ikke omfavner islam, masseinnvandring og klimahysteri og er politisk engasjert mot de etablerte politiske partiene og deres globalisme, er noe Faktisk.no og NRK nå kjører kampanje mot.

Knut Amundsen

Aktiv på SIAN-side

Kampanjen går ut på og farliggjøre Amundsen og hans tilhengere fordi de også har meninger som strider mot system-medias politiske agenda. Der er hovedreglene at hvis man ikke omfavner multikultur, muslimer og det flerkulturelle Norge, ja da er du regelrett en ikke-person som man må ta avstand fra.

I desember 2018 skrev Amundsen et innlegg om Venstre-politikeren Abid Raja på SIANs Facebook-side.

I innlegget skrev han blant annet at det er «for jævlig at en muslim skal sitte og fortelle oss at økt innvandring og enklere familiegjenforening er bra for Norge».

Amundsen hevdet videre at Norge går til grunne, samt at nordmenn vil bli en minoritet i eget land. I tillegg skrev han at «muslimer med makt får mer og mer innflytelse over norsk innvandringspolitikk».

Han hevdet også at «disse muslimene kun ønsker en ting, full kontroll over Europa».

Styrt kampanje mot grasrotopprør

I kampanjen mot Amundsen har Faktisk.no gått i gjennom hans liv på sosiale medier. Der har de altså fisket frem gamle innlegg og sitater fra Amundsen, som skal “bekrefte” systemmedia sin teori om at Amundsen er en mørkemann fra ytre høyre, som om det i seg selv skulle være noe farlig?

Bare fordi Amundsen har skrevet flere innlegg på den åpne Facebook-siden til den fullt lovlige organisasjonen «Stopp islamiseringen av Norge» (SIAN).

Så systemmedia vil farliggjøre Amundsen. Hensikten med kampanjen mot han, er at de vil de prøve å få han til å miste sin troverdighet i kampen mot klimahysteriet. De satser også alt på at vanlige folk fremdeles er redd for å bli assosiert med “rasisme” og “fremmedfrykt”, selv om disse ordene nå har mistet sin betydning og kraft, da snart alle som ikke er 100% enig med meningsdiktaturet nå kalles høyreekstreme. Innvandring, klimahysteri, EØS, FN-sløseri, bompenger; er du ikke for – ja, så er du høyreekstrem.

Nei, dette holder ikke mål. Vi her på Politisk Ukorrekt støtter Knut Amundsen fullt ut, både i hans kamp mot klimahysteri og i kampen mot den hodeløse masseinnvandringen. Stå på videre sier vi!

Kilde- Faktisk: Hvem styrer egentlig «Folkeopprøret mot klimahysteriet»?