Ny skolestreik for klimaet – tusener ventes til klimabrøl foran Stortinget på fredag

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Fredag arrangeres Klimabrølet i Oslo og ti andre norske byer. Arrangørene håper på tusener i gatene over hele landet.

Tanken er at et brøl fra så mange struper virkelig skal vekke politikerne, sier initiativtaker til Klimabrølet Even Nord Rydningen til NTB.

I Oslo planlegger arrangørene for at tusener av demonstranter skal la klimabudskapet ljome gjennom gatene, og det er ventet demonstranter til klimabrøl i ti andre byer fra Tønsberg til Henningsvær.

Barn og ungdom skal på nytt mobiliseres i politisk klimakamp.

Klimahysteriet har fått barn og ungdom regelrett hjernevasket til å tro at Norge “koker kloden” med sin oljevirksomhet. Og hvis vi ikke får kuttet i våre klimagassutslipp, så går verden “regelrett under” om bare noen få år – slik at ingen barn i Norge har noen framtid lenger.

Miljø må være den viktigste saken i kommune- og fylkestingsvalget, krever arrangørene av en ny skolestreik 30. august.

Med en befolkning tynget av generelt skyldkompleks og total indoktrinering i klimahysteri, er klimastreikerne ubeskjedne nok til å kreve at Norge gir minst 65 milliarder kroner i støtte til klimatiltak i fremmede land i sør – uten at det spesifiseres hvilke land som skal få pengene.

Arrangørene bak klimastreikerne krever blant annet at det ikke gis flere utvinningstillatelser til oljeindustrien, og at mer enn halvparten av norske klimautslipp skal kuttes innen 2030.

Flere politikere tar også til orde for “en styrt avvikling av norsk oljevirksomhet”, og dette blir hjulpet godt fram av både media og skoleverket.

Nasjonal talsperson i MDG, Arild Hermstad, oppfordrer også alle elever til å skulke skolen denne dagen:

– Elever bør definitivt skulke skolen, sier Hermstad til Nettavisen – og forklarer hvorfor: Greta Thunberg.

Kilde – https://vartoslo.no/skolestreik-kan-bli-rekordstor-100-000-ventes-til-klimabrol-foran-stortinget/