Svenskekongen er dypt bekymret for alle eksplosjonene og skytingene som pågår i Sverige

Kongen og kronprinsessen er dypt bekymret etter de nylige bombeangrepene og skytingene som pågår i Sverige. I løpet av torsdagen hadde de et møte med politiet.

Flere spør nå om det snart vil bli erklært unntaktilstand i det multikulturelle Sverige, når myndighetene står så maktesløse som de nå gjør.

Det var under en brifing på Det kongelige palass at Mats Löfving, leder for Nasjonalt politidepartementets nasjonale operasjonsavdeling (NOA) og Stefan Hector, leder for operasjonsenheten ved NOA, informerte kongen og kronprinsessen om de nylige eksplosjonene og skuddvekslingene.

Under møtet ble de blant annet fortalt om hvordan politiet og andre relevante myndigheter jobber for å forhindre og bekjempe disse handlingene, sier kongehuset i en pressemelding.

Etter møtet uttalte kongen følgende: – Bekymringen som disse handlingene vekker i offentligheten, deles av meg og min familie. Vi ønsker å uttrykke vår deltakelse med de berørte, og samtidig uttrykke vår støtte til politiet og andre myndigheter i deres fortsatte arbeid.

KILDE – https://www.instagram.com/p/B1veJCqoDd9/?utm_source=ig_embed