Ohio-skytteren ønsket å “drepe alle fascister” og berømmet terrororganisasjonen Antifa (AFA)

Politiet har identifisert mannen som drepte ni personer i Dayton, Ohio som 24 år gamle Connor Betts. Han blir ansett som en radikal venstreekstremist.

Bare et halvt døgn etter en massakre i El Paso ble et utelivsområde i Dayton, Ohio rammet av et nytt angrep natt til søndag.

Klokken 01 natt til søndag lokal tid har den 24 år gamle Connor Betts drept ni mennesker og skadet 27 under en masseskyting på en bar i Dayton, Ohio. Han skal ha beskrevet seg selv som en venstresidens aktivist, som ønsket å “drepe alle fascister”, og han støtter den venstreekstremistiske terrororganisasjonen Antifa (AFA), noe de politisk korrekte mediene ikke har valgt å trekke frem.

Mens mediene har vært raske med å skylde på president Trump for masseskytingen i El Paso, er de merkbart roligere om masseskytteren i Ohio, som beskrev seg selv som en “sosialist”, berømmet Antifa og uttrykte støtte til den venstreorienterte demokraten Elizabeth Warren.

Den venstreekstreme Connor Betts, var kledd i helsvart utstyr og hadde på seg en skuddsikker vest og maske mens han meiet ned folk. Han ble etter hvert skutt i hjel av politiet.

KILDE- https://www.newswars.com/ohio-shooter-was-a-radical-leftist-who-supported-elizabeth-warren/?fbclid=IwAR38ypSCLtaZhDxlkDE05wIalxFiv6JaaudxZu63fHLr_-AfhCbaUPG9Uwo