Politiet etterlyser mann av utenlandsk opprinnelse – Etter overfallsvoldtekt i Moss

Illustrasjonsfoto

Øst politidistrikt etterforsker en overfallsvoldtekt i Moss, og ber nå om hjelp fra publikum. 

En kvinne i 30-årene har anmeldt en overfallsvoldtekt i helgen. Kvinnen har synlige skader etter å ha blitt utsatt for vold.

Politiet ber om tips etter den anmeldte overfallsvoldtekten i Moss.

Hendelsen skal ifølge politiet ha skjedd ved midnatt lørdag 25. januar. i Nordahl Griegs gate ved Melløs stadion rett før midnatt lørdag 25. januar. Der skal en kvinne i 30-årene ha blitt overfalt av en ukjent gjerningsperson og blitt utsatt for seksuelle overgrep.

– Vi vet at hun har blitt overfalt i området Nordahl Griegs gate ved Melløs stadion i Moss og at hun har blitt utsatt for vold og et seksuelt overgrep. Hun har skader som følge av vold, sier politiadvokat Karin Danevad til NRK.

– Utenlandsk mann med mørke klær

Nå går politiet også ut og ber om tips i saken.

– Vi ønsker å komme i kontakt med folk som har vært i området i det aktuelle tidsrommet og som kan ha observert noe eller noen som de har merket seg, sier Danevad.

Politiet har foreløpig ikke mange opplysninger om en mulig gjerningsmann. Kvinnen har beskrevet ham som en voksen mann av utenlandsk opprinnelse.

Han var mørk i huden, men ikke helt mørk. På overkroppen hadde han klær med sølvdetaljer, reflekser eller lignende, opplyser politiet.

Politiet ønsker kontakt med alle som kan bidra med opplysninger i saken. Har du tips i saken, ring politiets døgnbemannede tipsnummer: 64 99 91 30.

Klde- Nrk.no