Politiet peker ut innvandrere etter masseslagsmål på Bogerud i Oslo

Politiet i Oslo arresterte flere enn 10 personer etter et masseslagsmål på Bogerud tidligere denne uken. Det var også opplysninger om at en machete skal ha vært fremvist under masseslagsmålet.

Etter at politiet måtte rykke ut til det multikulturelle oppgjøret på Bogerud, så har fungerende visepolitimester i Oslo, Johan Fredriksen, fortalt til NRK Dagsrevyen hvem de “aggressive ungdommene” egentlig er:

– Dette er folk med innvandrerbakgrunn og primært fra denne bydelen, Bogerud.

Det multikulturelle masseslagsmålet endte med at politiet måtte rykke ut bevæpnet med batong og våpen. Innvandrerne påstås å være fra 13 til 19 år gamle.

Fire av innvandrerne som deltok i masseslagsmålet på Bogerud mandag kveld, sitter fortsatt i politiets arrest. Flere av dem er nå siktet for vold mot politiet, melder Aftenposten.

Det var ved 21-tiden mandag politiet rykket ut etter melding om slåsskamp og vifting med en machete i nærheten av Bogerud T-banestasjon.

Klokken 21.15 opplyste operasjonssentralen hos politiet at patruljene på stedet hadde kontroll over situasjonen. Men det var først etter at innvandrerne hadde truet politiet og utøvd vold mot flere tjenestemenn.

Situasjonen utviklet seg slik at politiet måtte legge folk i bakken og bruke batong for å holde andre ungdommer unna i det multikulturelle oppgjøret.

KILDE-https://www.aftenposten.no/osloby/i/1nyeeW/Fire-personer-er-fortsatt-i-arresten-etter-masseslagsmal-pa-Bogerud