Politisk korrekte personer «krenket» av reklamen til kranbil-firma på Facebook

- Hvorfor er ikke begge grisene glade? Blir den forreste voldtatt, eller?, spør Guri Falch Bakken‎, på Facebook-siden til firmaet.

Det er Guri som på Facebook uttrykker at hun er dypt krenket over at firmaet Svendsen Kran og Transport As bruker klistremerker av griser som reklame for firmaet.

“Hvorfor er ikke begge grisene glade? Blir den forreste voldtatt, eller?”

Ifølge Jørn Vidar Svendsen som er eier av Svendsen Kran og Transport As så er det noen år siden klistremerkene ble laget.

Nå har altså plutselig klistremerkene med de to grisene på blusset opp til en debatt på Facebook-siden til kranbil-firmaet. Da Guri‎ delte bildet og saken om grisene nettsiden til firmaet, uttrykte hun at hun var svært misfornøyd med illustrasjonen av de to grisene.

Jeg syns ikke tegninga er innafor. To glade griser og teksten “Vi gjør vår del (…)” hadde vært greit. Men en trist gris som blir tatt bakfra…. er bare feil

Guri har gått offentlig ut på Facebook-siden til Svendsen Kran og Transport, og der påstår hun at reklamen henviser til voldtekt og seksualitet av den ene grisen.

Andre politisk korrekte individer som deler Guri sitt syn på reklamen går enda litt litt lenger i sine uttalelser.

Lina er også en av de som er krenket. – Hvorfor synes du det er festlig eller treffende for et kranfirma å bruke en illustrasjon av en glad gris som puler en trist sparegris. Forklar gjerne humoren. At to griser har sex, greit nok. Men hvorfor er den ene grisen trist? Hvorfor er dette viktig for Svendsen Kran og transport? Hva signaliserer det? At grisen ikke vil bli pult bakfra, muligens? Og da er det jo… voldtekt? Og hvorfor er voldtekt ok å bruke i markedsføring? Å reagere på en positiv fremstilling av voldtekt er ikke å bli krenka. Det er ikke politisk korrekt å være negativ til voldtekt, det burde være universelt, kommenterer hun.

Kristin kommer også med sin tirade: – Ufattelig kjipe signaler dere sender! Det bildet der er overhode ikke greit. Er basically reklame for voldtekt. Griser på bildet gjenspeiler vel grisen i markedsføringsavdelingen? Tragisk, tenk på hvem dere vil ha som kunder!

Mia er ikke snauere enn at hun truer firmaeieren med barnevernet:

Denne kommentaren ser imidlertid ut til senere å være fjernet.

Når Politisk Ukorrekt spør eier av firmaet Jørn Vidar Svendsen om lov til å formidle saken videre, så svarer han oss at det er greit.

I bildet under kan du trykke deg inn og lese alle kommentarene.

Hvorfor er ikke begge grisene glade? Blir den forrerste voldtatt, eller?

Posted by Guri Falch Bakken on Tuesday, November 5, 2019