Russisk tv-kanal likestiller Greta med radikal islamisme – tror bevegelsen til Thunberg i fremtiden kan bli voldelig

Greta Thunberg blir beskrevet som “en ideell profet for en ny totalitær bølge” og likestilles med “radikal islamisme” i russiske statsmedier.

De advarer også om at bevegelsen rundt Thunberg kan være voldelig. – Ekte fanatikere som følger profeten sin trenger alltid blod, sier Mikhail Leontiev i TV-programmet “Odnako”.

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg skaper daglig overskrifter i verdensmedier. Men ikke alle er like fascinert av hennes budskap om å “redde miljøet og fremtiden for fremtidige generasjoner”.

I det russiske tv-programmet ”Odnako”, blir Greta Thunberg omtalt som en komplett galning.

Der fremstiller de Thunberg och hennes bevegelse med terroristene i den islamske staten IS.

– Du må ikke en gang tenke på noen vitenskapelige motargumenter eller ytre noen tvil om menneskelig innflytelse over klimaendringer når det gjelder den ekstatiske pseudodreligionen. En syk jente, like ekstremt dum som ekstremt oppriktig, hun er en ideell profet for en ny totalitær bølge. Vi snakker faktisk om en surrogat av religion. En radikal islamisme for det postkristne vesten, sier vert Mikhail Leontiev.

Miljøpsyko

De tøffe kommentarene mot den unge klimaaktivisten slutter ikke der. I følge Leontiev kan bevegelsen til Thunberg til og med bli voldelig i fremtiden, og tilføyer: – Det ulykkelige barnets smertefulle delirium gjenspeiler nivået av miljøpsykose som nå fanger den “siviliserte verden”.

Kilde- Nyheter Idag