Trondheim Kommune sparker kvinne som ligger nede

Anneli Virtanen fra Alternativ Media

Sist desember ble Anneli Virtanen først utsatt for karakterdrap i nettavisen Abc-Nyheter av journalisten Ola Karlsen. Noen dager senere ble hun brutalt overfalt og slått ned av 3 maskerte menn. Etter sykemelding og midlertidig suspensjon ble hun nå i månedsskiftet mars/april formelt oppsagt fra sin faste stilling som driftsleder i Trondheim Kommune.

Det har vært noen kaotiske vintermåneder for finsk-svensk-norske Anneli Virtanen siden hun flyttet til Norge for blant annet å drive den nasjonalkonservative nettkanalen Alternativ Media sammen med sin forlovede Ronny Rønning på fritiden.

Det er Virtanens deltagelse i Alternativ Medias mange live-sendinger på Facebook, som anføres som kjernen i kommunens oppsigelsesgrunner. Det er åpenbart ikke forenlig med den kulturmarxistisk dominerte Trondheim Kommunes PR-strategi å ha ledere med for sterke nasjonale sympatier blant sine ansatte.

Fra Politisk Ukorrekt sin side synes dette som en ren politisk motivert oppsigelse, der Trondheim Kommune sparker en kvinne som fysisk og psykisk ligger nede etter først en hit-piece i media, og dernest et fysisk overfall i hennes eget nærområde.

Det er åpenbart mørke og totalitære krefter som styrer i Trondheim Kommune.

Anneli Virtanen sier imidlertid at hun med juridisk bistand vil forfølge saken videre som usaklig oppsigelse. Vi ønsker henne all lykke til med det, og vil fra vår side nøye følge utviklingen i saken.

Kilde: Alternativ Media