Trudeau valgte å knele for den venstreekstreme organisasjonen Black Lives Matter

Justin Trudeau på venstreekstrem protest i Ottawa

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau valgte fredag ​​å knele for den venstreorienterte ekstremistgruppen Black Lives Matter. Han ropte også “Amen”, i følge CNN.

Det var under en demonstrasjon i regi av Black Lives Matter i Canadas hovedstad Ottawa at landets statsminister Justin Trudeau gikk ned på knærne foran den venstreorienterte organisasjonen.

I følge CNN snakket han ikke under møtet, men klappet og nikket sammen med andre foredragsholdere. På et tidspunkt skal han også ha ropt “Amen” sammen med andre demonstranter.

Tidligere i uken gjorde Trudeau en 21 sekunder lang hysj-protest når han fikk spørsmål om Trump sin håndtering av raseopptøyene i USA den siste tiden.

Raseopptøyene og venstresidens opptøyer i USA kommer måneder før det amerikanske presidentvalget, og har skjedd etter at en kriminell afroamerikansk mann døde i forbindelse med et politiinngrep.

Systemmedia og venstreorienterte har lansert en forestilling om at det amerikanske politiet systematisk jager og utsetter svarte mennesker for “rasisme”. Dette har siden blitt spredt av ledende amerikanske og norske medier. Istedenfor å protestere mot generell politivold i USA, så har det hele kokt ned til å handle om rasisme isteden.

– Disse menneskene aner ikke hva som egentlig skjer. Hele konseptet med rasemotivert politivold er en myte. Enkel matematikk avslører hele opplegget som en løgn, sier den afroamerikanske Candace Owens i et Twitter klipp og forklarer deretter hvordan statistikken virkelig ser ut.