Ungarn nekter å bytte ut sin egen befolkning med mennesker fra Afrika og Midtøsten

Ungarns statsminister, Viktor Orban, Dere kan ikke tvinge oss til å kopiere den mislykkede migrasjonspolitikken i Vest-Europa.

Ungarn vil aldri gi etter for George Soros’ forsøk på å gjøre Europa til en flerkulturell smeltedigel, forklarer landets statsminister Viktor Orbán i et intervju med Hungary Today.

Flere og flere land i Vest-Europa opplever store demografiske forandringer.

Land etter land, opplever at den opprinnelige europeiske befolkningen i sine respektive hjemland regelrett blir byttet ut med en importert fremmedkulturell innvandrerbefolkning. Og utskiftningen av europeerne går raskere og mer brutalt enn noensinne.

Denne endringen av Vest-Europa har Ungarns statsminister Viktor Orbán lenge advart om. Han mener at fremtiden til Europa nå ligger i Sentral-Europa, som nektet å godta innvandring fra den tredje verden.

Orbán: Innvandring er Europas største feilgrep

– Brussel har gjort to alvorlige feil: de tillot innvandring og trosset Europas økonomiske politikk; sier han til reporteren Magyar Nemzet.

I følge Orbán overtar nå Sentral-Europa i økende grad som Europas “motor” for økonomisk vekst.

“I de vestlige landene som har tillatt innvandring, har den muslimske befolkningen vokst hvert år mens det er færre og færre kristne,” forklarer Orbán i avisen og påpeker at makthaverne i disse landene fortsatt ikke har et ønske om å stoppe denne utviklingen.

I stedet fortsetter de europeiske landene, ifølge den ungarske lederen, å fordømme Ungarn for at landet nekter å bytte ut sin befolkning med mennesker fra Afrika og Midtøsten. Landene fortsetter til og med å “presse” Ungarn til å godta masseinnvandring, hevder han.

Men Ungarn vil forbli ungarsk og vil aldri gi etter for nettverket av innvandringsforkjempere som er bygd opp av den venstreorienterte milliardæren George Soros, som prøver å “gjøre Europa til et kontinent av en blandet kultur, muligens ved å eliminere nasjonalstater,” slik Orbán uttrykker det.

I stedet for innvandring har Ungarn gjort en omfattende investering i den ungarske familien. På denne måten har 500 000 ungarske familier kunnet kjøpe sitt eget hjem mens de sparte 6,8 milliarder euro mellom 2011-2019.

– Hvis en nasjon ikke kan opprettholde seg biologisk, kan den heller ikke opprettholde sin kulturelle og åndelige tilstand og vil dermed forsvinne, sier statsministeren.

Kilde Hungary Today.