Venstreekstreme og islamister ville angripe SIAN – Endte med at Koranen ble brent og kastet i søpla

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne et eksemplar av Koranen. Politiet hadde ikke gitt tillatelse til dette, og derfor ble demonstrasjonen stanset, ifølge politiet.

Det var sist lørdag at organisasjonen Stopp Islamiseringen av Norge hadde markering i Kristiansand. Det utartet til bråk da Koranen ble brent og kastet i søpla.

Ludvig Nessa: forby islam

Eksil-prest Ludvig Nessa var blant dem som holdt appell på SIAN-standen. Like før markeringen startet sa han til Vårt Land at han ikke kunne si nei når en humanetiker som Arne Tumyr hadde invitert ham til å lese juleevangeliet.

– I religionsfrihetens navn forby islam, er mitt hovedbudskap, sa Nessa.

– Stiller du deg bak brenningen av Koranen?

– Jeg har ingen problemer med å brenne Koranen. Komikeren Otto Jespersen brente deler av Bibelen for noen år siden uten at det fikk noen følger. Jeg har selv invitert Jespersen til å komme på Fredrikstad torg for å gjøre det samme med Koranen, uten at han har takket ja til det, sier Nessa til Vårt land.

Når ørkenreligionen Islam skal beskyttes i Norge, og Koranen tar fyr, så er statlig norsk politi raskt på pletten med brannslukning og opptrer som ivrige håndlangere til tilhengerne av Islam.

En rekke demonstranter, rundt 250-300, hadde møtt opp for å protestere mot koran-brenningen. Flere av disse ble lagt i bakken av politiet da det oppsto bråk.

SIAN skulle nektes ytringsfriheten 

Alt fra lokalpolitikere, voldskommunister, muslimer og andre innvandringssympatisører stilte seg opp bak gjerder og stengsler. Der sto de hylende og skrålende og skulle knuse det “onde hatet” til SIAN med det “gode hatet”.

Blant deltakerne til lørdagens demonstrasjon var også Kristiansands domprost Freddy Berg. Sammen med nestleder i Talal Haidar, nestleder i Muslimsk Union Agder, var han oppriktig lei seg etter tumultene som skjedde like utenfor Kristiansand domkirke.

Der måtte de til sin store “forskrekkelse”, se på at Koranen ble brent og kastet i søpla.

På Kristiansand Cathedral.

Kilde: “Opptøyer da SIAN hadde markering i Kristiansand” (Vårt Land)

Ikke mye politifolk eller politisperringer da Otto Jespersen brant bibelen i 2006. Etter stuntet mottok TV2 noen sinte…

Posted by APs Rikskringkasting on Monday, November 18, 2019