Viktor Orbán’s Ungarn har grunnlovfestet at landet aldri skal bli multikulturelt

Ungarns statsminister, Viktor Orban, Dere kan ikke tvinge oss til å kopiere den mislykkede migrasjonspolitikken i Vest-Europa.

Ungarn kan ikke bli muslimsk eller multikulturelt. Det står nemlig svart på hvitt i den ungarske grunnloven, forklarer landets statsminister Viktor Orbán i en ny bok av den franske politikeren Philippe de Villiers, oppgir MTI.

2010 ble den svenske grunnloven, nesten uten debatt, endret til at Sverige offisielt skal være et multikulturelt samfunn.

“…etniske, språklige og religiose minoriteters muligheter til å beholde og utvikle et eget kultur- og samfunnsliv skal fremmes”, står der.

Slik fungerer det ikke i Ungarn. I deres grunnlov står det tvert imot at landet ikke skal bli multikulturelt.

Det er derfor kulturmarxistiske innvandringspådrivere i EU er så sinte på landet, mener statsminister Orbán, som i boken “I pulled the Thread Of Lies, and Everything Unravelled” sier:

– Det som opprører våre motstandere er det faktum at vi i vår konstitusjon har skrevet at Ungarn har kristne røtter, at det her ikke finnes noen plass for multikultur, at et barn har rett til en mor og en far, og at vår nasjon har rett til å forsvare sine grenser.

Ifølge Orbán har det ungarske folk en lang tradisjon i å bekjempe nettopp begrensing i suvereniteten, hvilket han mener EU nå forsøker å utsette landet for; først det tysk-romerske riket, siden det mongolske, deretter sultanene i det osmanske riket, fulgt av Sovjetunionen.

– Alle ville ha en slutt på Ungarn, men vi har overlevd.

Videre forklarer han at det er en stor risiko for at EU kommer til å oppløses dersom de multikulturelle kreftene som nå styrer EU fortsetter å påtvinge Europa sin islamisering.

– Etter Sovjetunionens fall trodde vi at vi skulle få igjen vår plass i Europa, i en familie av frie nasjoner på en pilar av kristen kultur, nasjonal identitet og menneskeverd. Ikke i vårt verste mareritt kunne vi tro at Europa nok en gang, 25 år etter at de europeiske nasjoner fikk sin frihet og kontinentene ble gjenforent, skulle være sårbart for imperialistiske ambisjoner – og som denne gangen ikke kommer utenfra, men innenfor våre egne grenser, sier Orbán.

Statsministeren mener at Europa ikke skal være en etnisk smeltedigel, men en plass for frie nasjoner.

Kilde: Fria Tider