Aleksander Schau er en del av hylekoret mot Katie Hopkins – Forlangte at hun forlot Norge pga Oslo-video

(Foto: skjermdump fra YouTube)

Raymond Johansen (Ap) og den ultra-radikale MDG-politikeren Eivind Trædal, var noen av de som var rasende på den britiske journalisten. De ble rasende da den populære Katie Hopkins i en video fortalte at Oslo er i ferd med å bli tatt over av Islam.

Hun sier i tillegg at flere stedet er i ferd med å bli overtatt av somaliske gjenger. I videoen publisert på Twitter sier hun videre:

– Det er en merkelig ting, fordi Norge blir sett på som et lykkelig land. I virkeligheten har de mange av de samme problemene som resten av den vestlige verden.

Det var da som hun vekket hele det politisk korrekte hylekoret, som fornekter påstandene.

Flere såkalte kjendiser og tilhengere av det multikulturelle eksperimentet var ute i offentligheten og ville mene noe om Katie Hopkins, etter at videoen hennes gikk viralt i sosiale medier.

Programleder Aleksander Schau ba Hopkins om å reise fra Norge etter at hun publiserte videoen om Oslo

Katie Hopkins har også laget reportasje fra Sør-Afrika, der hun dokumenterte det pågående folkemordet på de hvite bøndene i landet.

Dette folkemordet er også noe som programleder Aleksander Schau bare avfeier som løgn, selv om flere medier har konstatert at dette skjer i stor skala.

Medieprofilen Aleksander Schau kommer også med en rekke påstander som han mener understreker at Katie Hopkins er en person som må hates av det politisk korrekte hylekoret her i Norge.

På Twitter i fjor, i forbindelse med Oslo-videoen til Hopkins, skrev han følgende:

– Bruker du fortsatt ordet «kakerlakker» når du beskriver innvandrere? Retvitrer du fortsatt nazi-kontoer? Har du blitt anholdt for å spre hatefulle ytringer i noen nye land siden reisen til Sør-Afrika? Så mange spørsmål. Reis nå, skrev Schau.

Se videoen her- https://www.msn.com/nb-no/okonomi/other/twitter-raser-mot-katie-hopkins-video-om-oslo/vp-AABNYKb