Åpent brev til makt-eliten

PROTEST I YTRINGSFRIHETENS NAVN!

Facebook
Har tatt seg den frihet (som privat aktør) -selv om den er verdens største sosiale offentlige mediahus -å sensurere helt vilt uten mening, blokkerer folk og kaller hver minste bekymring for dagens tilstander for “hatefulle ytringer og rasisme” -helt uten at man har kommet med trusler, vold eller nevnt noen som helst etnisitet eller religion i kommentarene.

Er det ikke slik at enhver må følge et lands lover og regler i henhold til ytringsfrihet?

Frp «for folk flest» -som lovet å tale folkets sak
Helgheim i Frp gjemmer seg bak at de er “private aktører” -og kan bestemme hva de selv vil sensurere, -men de bør og skal ikke kunne kjøre sitt eget løp i Norge, uten at myndighetene sier stopp, -“det er ikke LOV å kneble norske borgeres ytringer i henhold til vår ytringsfrihet nedfelt i norsk lov”!!

Helgheim og alle andre politikere – samt FB – vet at i Norge gjelder norske lover. Og det påstås at Norge har ytringsfrihet og Demokrati!? Da må myndighetene ta dette opp med FB -om viljen er tilstede og kjempe for norske borgeres rettigheter!

Knebling av folket må stoppes
Meninger skal være FRIE i Norge i henh. til norsk lov!
Folk som jobber i utlandet, må pent forholde seg til de lover som er i de land de befinner seg. Slik må det også være i Norge -ellers har dette blitt diktatur m.h.t. ytringsfriheten, og myndighetene kan stoppe dette om de VIL!

Alle media sensurerer
Man vet at det ikke bare er Facebook som sensurerer folkets meninger, det er like mye moderatorer på diverse (også politiske) grupper, og i kommentarfeltene til Nrk, Tv2, Dagbladet etc…

BOIKOTT av alternative medier
Nå ser man også at det opprettes boikott av alternative media som Resett -noe som virkelig er et diktatur «verdig»!
Fordi de sier hva tusener av nordmenn mener, og bringer litt andre nyheter enn MSM som er «godkjent» av eliten i politikken?

Gode nasjonalister vil seire over hele Europa
Det må sies at det er flere hundretusen nordmenn som er gode nasjonalister i «skuffer og skap» som ikke TØR ytre seg offentlig -fordi de er redd for jobbene sine, så politikerne sammen med MSM har virkelig gjort «en god jobb» i å kneble folket.

Øystein Stray Spetalen har rett;

Han helt rett i sin lille tale om at vi er tilbake til krigens dager, hvor feige folk ikke våget stå frem -eller mest av alt var redd for jobbene og helsa si.
Derfor er det stort sett uføre, pensjonister og en og annen som ikke er avhengig av sjefen i jobbsammenheng -eller er sin egen sjef, som VÅGER å tale media og politisk elite imot. Dette blir stygt den dagen folket innser hva politikerne har stelt til sammen med media -man så etter krigen at de skyldige fikk sin straff!

Folk må våge å reise seg og kreve sin rett før det er for sent

De som vet sitt eget og sin fremtids beste for sine etterkommere, kultur og fedreland vil reise seg til slutt, slik gode nasjonalister gjorde under krigen -og da folket forsto at de ville vinne mot nazistene, kom de krypende fram og sto fremst i gatene!

GODE NASJONALISTER!

Det er en grunn for at media og politikere er livredde for gode nasjonalister -og mixer dem med vitende og vilje sammen med nasjonalsosialister (nynazister), for at folk ikke skal VÅGE å kalle seg nasjonalist.

Hvis det ikke blir ryddet opp i dette, -er det helt tydelig at det er en villet politikk fra «våre» politikere, og enda flere hundretusener vil mest sannsynlig nå forstå at vi styres som en saueflokk uten meningers rett, -og folk vil skygge banen for Facebook og gå over i andre internettplattformer!
Er det dette man ønsker for norske borgere (uansett farge eller etnisitet) -har vi fått nye lover, eller har man fremdeles rett til å kjempe for fedreland, vår kultur og våre barns fremtid?

VI KREVER SVAR -og vi KREVER VÅR RETT for folk og fedreland!