Jan Høeg: Nasjonalisten og motstandsmannen som norske myndigheter ikke vil vedkjenne seg

Jan Høeg

Et samlet hylekor innen media og akademia i Norge drev i flere tiår en hatkampanje mot noen av våre motstandsmenn fra den andre verdenskrigen, nemlig Jan Høeg og Erik Gjems-Onstad.

Gjems Onstad døde i 2011, mens den gjenlevende Jan Høeg blir fortsatt utsatt for karakterdrap og hets fordi han er villig til å si sannheten om den fremmedkulturelle innvandringen og den pågående utskiftingen av etniske nordmenn.

Dette er et resultat av det såkalte multikulturelle eksperimentet som elitene bevisst påtvinger det norske folk, og som på sikt vil gjøre oss nordmenn til en minoritet i vårt eget fedreland.

Se videoen av Jan Høegs glimrende tale holdt i Danmark tidligere i år. Under denne følger et lite referat.

Fra folkehelt til systemfiende

Hvor ble det av respekten for en norsk nasjonal motstandsmann som kjempet for å berge folk og land fra nazistene?

Høeg skrev i 1983 en kraftig advarsel til Ap sin store landsavis Arbeiderbladet om den nye invasjonen (kalt innvandring). Det kom i retur med beskjeden «ikke plass for innlegget».

Han ble oppringt av generalinspektøren for Heimevernet og spurt om han «fremdeles var aktiv i arbeidet mot innvandrere» – og Høegs svar var krystallklart; «Det er klart jeg er. Det trengs mer enn noengang!»

Norskregimets sjikane mot Høeg toppet seg da han – som dekorert for sin krigsinnsats og heimevernsmann i 50 år – fikk beskjed av Forsvarsministeren at han nå hadde mistet retten til å bære den norske uniformen.

Høeg ble også invitert til å lese et dikt i 100-års-jubileet for verdenskrigen i Larvik, – men en byråsjef fra Forsvaret sa klart fra at det ønsket de ikke!

Høeg påpeker at vi var 3,8 millioner nordmenn, som nå med ett er blitt til 5,3 mill. Enhver burde forstå at velferdssystemet ikke var bygget for dette, men takket være oljepenger og avgifter klarer vi omtrent akkurat å gå i null. Vi pådrar oss stor gjeld hvert eneste år som går, men folket blir holdt uvitende.

For gammel til å kjempe?

Mange sier vi er glad vi er godt voksne og slipper å oppleve framtidens Norge som tydelig peker seg fram, – med over 40% fremmede i skolene som ikke respekterer det land de har «flyktet» til -og tydelig viser at
demokratiet, kvinnefriheten og denne kulturen ønsker de på ingen måte å delta i. 1 og 3.-generasjon som er født og oppvokst i Norge, er ofte mer fiendtlige enn deres forgjengere som flyktet hit. Dette burde skremme vannet av politikere og folk – for hva om 10 år?

Politiet har kommet til kort mot gjengkriminalitet, voldtekter, shariapoliti, flerkoneri og annen svindel som de vet om, men som de ikke kan (eller vil?) gjøre noe radikalt for å stoppe.

Unge og gamle etniske norske kvinner og menn må bli stolte av sin nasjonale identitet og nære et brennende ønske om å bevare Norge norsk ved å hylle sin kultur.

“Peace of our time”

Politikernes slagord den gang som nå, “peace of our time”, fungerer like dårlig idag som under Hitlers tid. Regjeringen gjorde ikke noe i 1945 for å stoppe fienden som de visste var på vei mot Norge. Regjering og Storting gjør heller ikke noe idag for å stoppe en invasjon som ikke er under kontroll, og som blir verre for hver dag.

Landsforrædere og Norgesfiender

Samtlige politikere idag som lar dette pågå istedet for å reversere det mens det ennå er mulig, har forrådt sine borgere og landet. De som startet dette må straffes etter landssvikerparagrafen enten de heter Brundtland, Stoltenberg eller Støre osv.

Det må også de som fulgte etter; Høyre, Krf, V., og også Frp.

Presteskapet i Norge og Paven er ivrig engasjert og ønsker kristendom satt til side for å tekkes «de nye» som kommer trekkende med verdens mest kvinnefiendtlige og verdens mest voldelige ideologi.

Hvor er vettet?

KILDER: Youtube (se video over) og Wikipedia-biografi om Jan Høeg